Смертельна ДТП на Волині: загинула молода дівчина, водій − у лікарні, Якщо перевізники продовжать шантажувати лучан, послуги з перевезення надаватимуть транспортні компанії з інших міст, Пішов з дому та зник: розшукують волинянина з психічним захворюванням, котрий може називатися іншим ім'ям (фото), "В одних людей крали, а другим – ставили": на Волині піймали вандала, який викрадав могильні плити з кладовища – головні новини Волині понеділка, 4 листопада. 

Читайте також: У Луцьку "Lada" протаранила елітний позашляховик (фото)

Смертельна ДТП на Волині: загинула молода дівчина, водій − у лікарні

На Волині трапилась смертельна дорожньо-транспортна пригода, загинула молода дівчина.

Учора, 3 листопада, на вулиці Вишневій у селі Городище Ківерцівського району автомобіль Volkswagen Passat врізався у бетонну огорожу. Пасажирка транспортного засобу загинула на місці ДТП, водія госпіталізували.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вночі. За кермом легковика перебував 30-річний житель Ківерцівського району. Водій, керуючи транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння, ймовірно, не впорався з керуванням та врізався у бетонну огорожу.

Читайте також: На вулицях Луцька почали встановлювати систему відеоспостереження (фото)

Якщо перевізники продовжать шантажувати лучан, послуги з перевезення надаватимуть транспортні компанії з інших міст

З перевізниками, які не дадуть дозвіл на встановлення валідаторів та не перейдуть на безготівкову форму оплати проїзду, договори на здійснення перевезень будуть розірвані і в майбутньому їх не допускатимуть до участі в конкурсах на здійснення перевезень.

Зазначимо, що у п’ятницю, першого листопада, перевізники, що здійснюють перевезення на маршрутах 1,2,3,8,9,10,11,12,16,17,19,22,26а,32, оголосили про припинення з 11 листопада 2019 року перевезень на цих маршрутах.

Вважаємо, що оголошення про припинення перевезень на вказаних маршрутах є актом шантажу лучан та нашого міста з боку перевізників, у зв’язку з небажанням останніх надавати дозвіл на встановлення валідаторів та переходити на безготівкову форму оплати проїзду.

Читайте також: На Волині шахраї видурили у жінки понад 50 тисяч гривень

Пішов з дому та зник: розшукують волинянина з психічним захворюванням, котрий може називатися іншим ім'ям (фото)

Родичі розшукують 38-річного чоловіка, жителя села Великий Омеляник, Луцького району.

Назарчук Юрій Петрович, 1981 року народження, 31 жовтня 2019 року, по 03:00 годині пішов з дому та дотепер його місцезнаходження невідоме.

Був одягнений: у куртку зелено-коричневого  кольору, темно-сіру шапку, чорні шкіряні кеди з жовто-коричневими вставками. При собі мав радіо.

"В одних людей крали, а другим – ставили": на Волині піймали вандала, який викрадав могильні плити з кладовища

На Волині затримали підозрюваного у крадіжці могильних плит з кладовища.

Нещодавно у селі Осмиловичі Іваничівського району невідомі з кладовища викрали плити, ним виявився 32-річний житель села Низкиничі.

Також  у чоловіка вилучили бус, яким він вивозив плити.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook