Лучани обурені "нахабними" діями працівників популярного супермаркета, У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення "брендової" кави, Луцький ТРЦ "ПортCity" просять закрити на Новорічні і Різдвяні свята, Мешканці луцької багатоповерхівки "сидять" два тижні без тепла і гарячої води (відео) – такими були головні новини Волині у середу, 5 грудня.

Читайте також: На Донбасі загинув боєць волинської бригади

У Луцьку викрили підпільний цех з виготовлення "брендової" кави

риходячи у магазин, на полицях виставлені десятки, а можливо і сотні видів кави. Заварна, розчинна, в зернах. Велика пачка, красива наліпка, іноземний виробник, а головне – приваблива ціна.

У Луцьку знайшли підпільне виробництво кавової продукції. 33 мішки з ячменем, 3 кілограми сирих кавових зерен, спеціальне обладнання для перемолу, обсмажування і пакування кави та самі упаковки – все, що потрібно для ось такого бізнесу.

Волинські слідчі відкрили кримінал за даним фактом. Але суд не дав дозволу на конфіскацію всього цього "добра", тобто виготовлення кави із ячменем може продовжуватися.

Втім, націкавіше те, що упаковки не прості, а відомого німецького виробника – "Dallmayr" та "NapoCoffe". Отакий от міні-завод "відомого бренду" у закинутих складах міста.

Продавці на місцевих ринках кажуть, що напій таких марок навіть по закупці коштує дуже дорого. Деякі ніколи навіть не чули про таку каву в такій упаковці.

Луцький ТРЦ "ПортCity" просять закрити на Новорічні і Різдвяні свята

У Луцьку просять закрити ТРЦ "ПортCity" на 1 січня та 7 січня. Відповідна петиція зареєстрована 5 грудня у Єдиній системі місцевих петицій.

"2018 року адміністрація ТРЦ Порт Сіті заставила працювати всі магазини на Пасху (перший день), хоча орендарі писали заяви про дозвіл на вихідний. Аналогічна ситуація можлива і на Новорічні і Різдвяні свята. В більшості країн Європи торгові заклади не працюють навіть в неділю, не говорячи про великі релігійні і державні свята. Люди повинні такі дні проводити в колі рідних і близьких людей, в церкві, а не в порожніх магазинах.

Прохання затвердити вихідними днями 1 січня і 7 січня 2019 року для працівників ТРЦ Порт Сіті", – йдеться у петиції.

Читайте також: Поліція Волині просить розпізнати чоловіка, звинуваченого у злочині (фото)

Мешканці луцької багатоповерхівки "сидять" два тижні без тепла і гарячої води (відео)

Мешканці багатоповерхівки, що по проспекту Соборності 9 у Луцьку уже два тижні без тепла. У чому проблема та чому досі служби не допомогли людям?

Уже як два тижні у будинку немає тепла. Мешканці багатоповерхівки, що знаходиться по проспекту Соборності, 9 нарікають: опалення увімкнули 8 листопала, однак ненадовго. Далі тепловики вмикали його тілька на годину чи дві на день. Зараз ситуація погіршилася.

У цьому будинку в більшості проживають люди пенсійного віку. Розповідають: платять за тепло, якого немає. Змушенні вмикати обігрівачі, щоб хоч якось покращити ситуацію. Майже в усіх квартирах 13 − 14 градусів тепла.

Лучани обурені "нахабними" діями працівників популярного супермаркета

У луцькому супермаркеті "Сім23" стався скандальний інцидент. Працівники магазина незаконно затримали неповнолітню дівчину через підозри у крадіжці і замкнулись із нею у підсобному приміщенні.

Я обідав на Театральному Майдані в закладі 23/7. Біля мене стояли неповнолітні діти, телефонували своїм батькам і розповідали, що якийсь невідомий чоловік не у формі забрав їхню подругу у підсобне приміщення, бо ніби то вона "вкрала" у супермаркеті якусь річ.

Я пішов в те приміщення, де чоловік та жінка (не у формі, без будь-яких розпізнавальних знаків) тримали цю дівчину і сказали, що уже зателефонували її батькам.

Натомість я викликав поліцію, адже зараз трапляється дуже багато випадків, коли охоронці супермаркетів порушують закон, обмежуючи права неповнолітніх. Просто завели неповнолітню дівчину у підсобне приміщення магазину. Неповнолітню дитину у підсобне приміщення!" – написав Кушнєр.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter