На Волині попрощалися із загиблим на Сході бійцем (фото), На Волині розшукують свідків страшної аварії, в якій загинув молодий хлопець, а водій втік, Волинські педагоги отримали державні звання від Президента, Нардеп Гузь просить держоргани перевірити факт можливої екологічної надзвичайної ситуації на Волині – такими були головні новини Волині у неділю, 6 жовтня.

Читайте також: Волинянин став учасником популярного шоу на "Новому каналі" (відео)

На Волині розшукують свідків страшної аварії, в якій загинув молодий хлопець, а водій втік

Родичі хлопця, якого у селі Чаруків на смерть збив автомобіль, шукають свідків аварії.

Нагадаємо, що 30 вересня на автодорозі сполученням "Луцьк-Горохів", у селі Чаруків, автомобіль на смерть збив перехожого, 18-річного місцевого жителя. Водій в зісця пригоди втік.

За фактом летальної ДТП слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Волинські педагоги отримали державні звання від Президента

Двох волинян відзначили державними нагородами з нагоди Дня працівника освіти. Указ про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня працівників освіти підписав президент України Володимир Зеленський.

Звання "ЗАСЛУЖЕНИЙ ДІЯЧ НАУКИ І ТЕХНІКИ УКРАЇНИ" присвоїли МАРЧУКУ Віктору Івановичу – завідувачеві кафедри Луцького національного технічного університету, доктору технічних наук.

Звання "ЗАСЛУЖЕНИЙ ПРАЦІВНИК ОСВІТИ УКРАЇНИ" удостоєний Савельєв Микола Григорович – директор вищого комунального навчального закладу "Володимир-Волинський педагогічний коледж імені А.Ю.Кримського".

Читайте також: У Луцьку вантажівка протаранила легковик (фото)

Нардеп Гузь просить держоргани перевірити факт можливої екологічної надзвичайної ситуації на Волині

Народний депутат Ігор Гузь стурбований фактом щодо можливої екологічної надзвичайної ситуації, яку виявили небайдужі громадяни. На відео 3 жовтня 2019 року вони зафіксували на території Володимир-Волинського району викиди рідких відходів червоного кольору. Ці нечистоти надходять до відстійників ПрАТ "Володимир-Волинська птахофабрика", а звідти, ймовірно, без належної фільтрації, потрапляють у відкритий грунт.

З цього приводу парламентар з офіційним запитом звернувся до Генпрокурора, Міненергетики та довкілля, МОЗу та держслужби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

"Прошу невідкладно доручити проведення всебічної перевірки інформації щодо можливих загроз екології та здоров’ю мешканців міста Володимир-Волинський та Володимир-Волинського району", – йдеться у запиті.

На Волині попрощалися із загиблим на Сході бійцем (фото)

У селі Мизово Старовижівського району попрощались із загиблим на Сході 28-річним Юрієм Тишиком.

"Герой України Юрій Тишик – одноліток незалежної України! Помер від ворожої кулі снайпера 3 жовтня в зоні війни. Військові капелани, духовенство, побратими і весь український народ молимось за наших спочилих Захисників.Вічна пам`ять і Царство небесне", – йдеться у дописі.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook