У Луцьку поліцейські розтрощили службовий Outlander; Хворого виписали з лікарні: на Волині помер чоловік з COVID-19; Під Луцьком автомобіль на смерть збив жінку-пішохода; У Волинській області оголосили штормове попередження; У Луцьку вантажівка врізалася у легковик; У Луцьку з'явиться чотири унікальні мурали; Повідомили, коли запрацюють луцькі дитсадки, які закрили через COVID-19; Повідомили, скільки лучан захворіли на коронавірус за вихідні; Вода стоїть скрізь: жителі районів на Волині потерпають від підтоплення; Збив та втік: у місті на Волині шукають свідків ДТП, потерпілий – у лікарні – такими були головні новини Волині 6 липня.

Читайте також: У Луцьку жінка під стінами будинку влаштувала сміттєзвалище

У Луцьку поліцейські розтрощили службовий Outlander (фото)

У Луцьку трапилась дорожньо-транспортна пригода. Про це "Під прицілом" повідомили очевидці. Інцидент стався на вулиці Володимирській, сьогодні, 6 липня, близько 5:30 ранку.

Поліцейський автомобіль Mitsubishi Outlander "влетів" у електроопору. У транспортного засобу розтрощена вся передня частина.

На місці події працює ще один екіпаж поліції.

Як прокоментували у поліції, один працівник у важкому стані у реанімації, у потерпілого перелом тазу та крововилив.

Хворого виписали з лікарні: на Волині помер чоловік з COVID-19

У районі на Волині, станом на 6 липня, зафіксували летальний випадок від коронавірусної інфекції COVID-19 − помер чоловік. Про це повідомила заступниця голови Волинської облдержадміністрації Тетяна Щербак у понеділок, 6 липня, під час онлайн-брифінгу ОДА.

Як повідомила чиновниця, за останню добу зафіксували летальний випадок від коронавірусу в Ратнівському районі. Помер 70-річний волинянин.

"Захворів 10 червня і перебував на лікуванні у Ратнівській ЦРЛ з діагнозом – пневмонія. Виписаний був 23 червня. Помер вдома 4 липня. Від супутніх захворювань серцево-судинних та онкологічного", – розповіла посадовиця.

Читайте також: Волинська облспоживспілка програла суд щодо заборони поділу частини Центрального ринку у Луцьку

Під Луцьком автомобіль на смерть збив жінку-пішохода

Біля Луцька сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це у коментарі журналісту "Під Прицілом" повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Як зазначили у правоохоронних органах, водій автомобіля Toyota Corolla – мешканець Луцька на об'їзній автодорозі здійснив наїзд на жінку-пішохода, яка перебувала на проїжджій частині.

Від отриманих травм жінка загинула на місці.

У Волинській області оголосили штормове попередження

На території Волинської області оголосили штормове попередження.

Як повідомляє Державна служба України з надзвичайних ситуацій Волинського обласного центру з гідрометеорології, вночі 7 липня, на Волині очікуються гроза та значний дощ, місцями шквали доходитимуть до 15-20 метрів за секунду.

Вдень подекуди очікується град. Рівень небезпечності – І- жовтий.

Читайте також: У Луцьку розшукують чоловіка, який вийшов з дому і пропав (фото)

У Луцьку вантажівка врізалася у легковик (відео)

У Луцьку сталася дорожньо-транспортна пригода за участі вантажівки та легковика. Відео з аварією оприлюднили в Instagram-спільноті h_lutsk.

Аварія сталася сьогодні, 6 липня на вулиці Ковельська, поблизу супермаркету "Пакко". Швидше за все, водій вантажівки не дотримався дистанції та зіштовхнувся з легковиком марки "Volkswagen", який рухався попереду.

Автівки зазнали незначних механічних ушкоджень.

У Луцьку з'явиться чотири унікальні мурали

Стартує проєкт "Стріт-арт фестиваль "Lutsk WallKing", який реалізовує Фонд Ігоря Палиці "Тільки разом" за підтримки Українського культурного фонду.

Розпочинається проєкт із оголошення творчого конкурсу на найкращі ескізи мурал-арту, повідомили у пресслужбі Фонду. Приймання заявок триватиме до 15 липня. Результати конкурсу буде оголошено 17 липня. Сам фестиваль, який відбудеться в онлайн-форматі, запланований на 22-23 серпня. Проте можливі зміни з огляду на епідеміологічну ситуацію.

"Стріт-арт – це і філософія, і самовираження, і дещо більше. Це вид мистецтва, прояви творчості, в яких піднімають актуальні соціальні проблеми і змушують звернути на них увагу.

Повідомили, коли запрацюють луцькі дитсадки, які закрили через COVID-19 (відео)

Луцькі садки № 36 та 37, у яких зафіксували випадки коронавірусу, мають намір відкрити наприкінці тижня, розповіла начальниця управління освіти міської ради Зіновія Лещенко.

Зі слів Зіновії Лещенко, станом на 6 липня працівники дошкільних закладів здорові

"Окремі лікувалися вдома, хвороба протікала у легкій формі. У двох інших, які були госпіталізовані хвороба була у легкій формі, люди виписані, інших захворівших немає", – каже начальниця управління освіти.

Читайте також: Хлопець – у дуже важкому стані: потрібна допомога луцькому патрульному, який розбився на службовому авто

Повідомили, скільки лучан захворіли на коронавірус за вихідні

Продовжується контроль за дотриманням вимог карантину у Луцьку силами Держпродспоживслужби, ГУ НП у Волинській області, патрульної поліції, департаменту муніципальної варти та виконавчих органів Луцької міської ради.

Про це повідомили сьогодні, 6 липня, під час засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки. Тим часом, сімейними лікарями було діагностовано 57 випадків захворювання на ГРВІ/грип у лучан.

Так, поліцією було складено 1 адміністративний протокол за порушення вимог карантину. Патрульною поліцією за вихідні опрацьовано 25 таких повідомлень, виписано 1 адміністративний протокол.

Вода стоїть скрізь: жителі районів на Волині потерпають від підтоплення (відео)

Жителі Шацького, Старовижівського, Любешівського, Камінь-Каширського і Ратнівського районів потерпають від найбільшого за останнє десятиріччя літнього паводка.

В області, за словами заступника керівника Регіонального Офісу водних ресурсів Ростислава Кравчука, підтоплено 24 тисячі гектарів сільськогосподарських угідь, частину житлових будинків і господарських споруд.

Знімальна група побувала у Ратнівському районі. У Заболотівській ОТГ підтоплено близько 70% присадибних ділянок. Дістатися інших районів через підтоплення журналістам не вдалося.

Голова Заболоттівської ОТГ Валерій Свіржевський каже: найбільше постраждали від літнього паводка жителі сіл Заболоття і Тур.

Читайте також: У відділенні "Волиньгазу" – спалах коронавірусу

Збив та втік: у місті на Волині шукають свідків ДТП, потерпілий – у лікарні (відео)

У місті на Волині водій на авто збив людину й втік з місця дорожньо-транспортної пригоди. Аварія сталась 29 червня близько 23.35. 

Невстановлений водій на невстановленому авто здійснив наїзд на пішохода, який рухався у попутному напрямку на вулиці Гагаріна у Рожищі. ДТП сталась перед поворотом до ринку.

З місця аварії водій втік, не надавши допомоги потерпілому.

У центрі він повернув ліворуч, на міст, згодом – на вулицю Коте Шилокадзе. Поліція звертається до усіх, хто міг бачити цю автівку, або чиї відеореєстратори могли зафіксувати машину за вказаним напрямком.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook