Сиротами залишилось двоє дітей: у місті на Волині вбили молодого лучанина, В жахливій аварії на Волині загинув неповнолітній хлопець, 3 пасажирів – у важкому стані, Шлях до сонячного каменю: у волинському бурштиновому селі копачі прокладають дорогу до величезного клондайку (відео), У селі на Волині знайшли повішеною пенсіонерку – такими були головні новини Волині у суботу, 8 червня.

Читайте також: У Луцьку головний секс-символ країни познайомив "вовчиць" зі своєю дружиною (фото)

В жахливій аварії на Волині загинув неповнолітній хлопець, 3 пасажирів – у важкому стані

На Волині сталася смертельна дорожньо-транспорта пригода, у якій загинув неповнолітній хлопець.

У суботу, 8 червня, о 3 годині ночі біля села Пехи Шацького району автомобіль "Славута" без державних номерних знаків злетів у кювет. 

Внаслідок ДТП водій, 1995 року народження, та двоє пасажирів, 2002 і 2003 років народження, із травмами різного ступеню важкості доставили у Любомльську районну лікарню. Один пасажир, 2002 року народження, загинув на місці.

Шлях до сонячного каменю: у волинському бурштиновому селі копачі прокладають дорогу до величезного клондайку (відео)

Дорога до сонячного каменю. Чорні бурштинокопачі власними силами засипають лісову дорогу щебенем, щоб сполучити два бурштинових села – Залізниця Любешівського району та Кухітська Воля, що на Рівненщині. Тут, на межі двох областей знаходиться знаменитий клондайк, де незаконно видобувають бурштин.

У селі Залізниця кого не спитай, де тут знаменитий бурштиновий клондайк, усі показують у бік лісу на розбиту піщану дорогу, по якій щодня їздять бурштинокопачі. Тут легко загрузнути у піску, а їхати автомобілем – це вбивство. Проте, машин тут ніхто не шкодує, адже ця дорога веде до села Кухітська Воля, що на Рівненщині і люди з усіх усюд з'їжджаються сюди, аби заробити на бурштині.

Аби доїзд до села був кращим, то дорогу уже ремонтують – засипають піщаний шлях щебенем. А, як повідомляють місцеві, дорогу ремонтують "рівненські" – так називають "чорних копачів" із сусідньої області. 

Читайте також: Маленького лучанина, який загубився, уже знайшли

У селі на Волині знайшли повішеною пенсіонерку

На Волині трапився шокуючий випадок – літня жінка вчинила самогубство.

Як підтвердив журналісту "Під Прицілом" речник головного управління Національної поліції на Волині Віктор Гомоль, подія трапилася в кінці травня у селі Цегів Горохівського району.

82-річна пенсіонерка вирішила звести рахунки з життям та вчинила самогубство.

На тілі жінки слідів насильницької смерті не виявили.

Сиротами залишилось двоє дітей: у місті на Волині вбили молодого лучанина

Сьогодні вночі, 8 червня на лінію 102 надійшло повідомлення про те, що у райцентрі Горохів, на одній із заправних станцій, виявили людину без ознак життя. 

"На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Відомо, що фахівці екстрено-медичної допомоги проводили реанімаційні заходи, проте чоловіка врятувати уже не вдалося.

Встановлено, що загиблим є 31-річний житель Луцька.

З метою остаточного встановлення часу та причин смерті, тіло було доправлено на судово-медичну експертизу.

Наразі встановлюються обставини цієї події і за результатами судово-медичної експертизи буде прийнято рішення правової кваліфікації події", – повідомив правоохоронець.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook