Волинська птахофабрика колишнього регіонала Добкіна судиться з Держпродспоживслужбою, На Волині у пожежі загинув чоловік, жінка − у лікарні, На Волині 6-річна дівчинка потрапила під колеса буса, дитина − у реанімації, У Луцьку від вживання наркотиків помер 19-річний юнак, його брат – у важкому стані в лікарні, Що відомо про п'яного водія-вбивцю, якого луцький суддя відпустив з під варти – такими були головні новини Волині у понеділок, 9 грудня.

Читайте також: Повідомили про стан лучанина, який разом із братом отруївся невідомою речовиною (відео)

На Волині у пожежі загинув чоловік, жінка − у лікарні

У місті на Волині трапилась пожежа, у якій загинув молодий чоловік.

У місті Любомль Волинської області 5 грудня у ночі трапилась пожежа, у якій загинув чоловік, а його співмешканка потрапила до реанімації.

Як повідомили місцеві мешканці, у квартирі пари ввечері 5 грудня було застілля. Коли ж гості розійшлись, жінка лягла спати. Серед ночі прокинувшись від кашлю та їдкого диму, помітила що її співмешканець лежить на підлозі без ознак життя. 

Швидка медична допомога доставила постраждалу жінку у реанімацію. На жаль, чоловіка не вдалось врятувати.

На Волині 6-річна дівчинка потрапила під колеса буса, дитина − у реанімації

На Волині трапилась дорожньо-транспортна пригода.

У Камені-Каширському на вулиці автомобіль Volkswagen LT збив малолітню дитину, повідомляє прес-служба ГУНП у Волинській області.

Потерпілу госпіталізували в реанімацію. За цим фактом поліція проводить розслідування. Дорожньо-транспортна пригода сталася в п’ятницю, 6 грудня, по 13 годині. За кермом транспортного засобу перебував 28-річний місцевий житель.

Водій, ймовірно, не вибрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на 6-річну місцеву жительку, котра перетинала проїжджу частину дороги поза пішохідним переходом. Внаслідок ДТП потерпіла отримала тілесні ушкодження. Її госпіталізували в реанімацію.

Читайте також: У "Луцьктепло" зробили нові перерахунки за гарячу воду

У Луцьку від вживання наркотиків помер 19-річний юнак, його брат – у важкому стані в лікарні

У Луцьку після вживання наркотичних речовин помер молодий хлопець, інший – в реанімації.

Юнакам було всього по 19 років. Вони мешкали в районі Гнідавського заводу у Луцьку.

Як стало відомо, компанія із 4 осіб вчора ввечері, 8 грудня вживала невідому речовину, як зазначає джерело – спайс. Після того хлопці розійшлися по домівках. І уже на ранок один із юнаків не прийшов до тями.

Відомо, що хлопці були братами-двійнятами та займались спортом, зокрема боксом.

Нині ж брат покійного молодика знаходиться у лікарні, за його життя боряться медики. Тіло померлого хлопця доставили на судово-медичну експертизу.

Що відомо про п'яного водія-вбивцю, якого луцький суддя відпустив з під варти

Скандально відомий суддя Луцького міськрайонного суду Віталій Ковтуненко відпустив під домашній арешт винуватця моторошної аварії, який у стані сильного алкогольного сп'яніння на смерть збив жінку на вулиці Карпена-Карого у Луцьку та втік з місця пригоди.

Поліція клопотала про взяття під варту водія BMW, який з друзями тікав від правоохоронців, щоб уникнути покарання, проте "гуманний" суддя відпустив чоловіка під домашній арешт.

Нагадаємо, в ніч із 6 на 7 грудня на вулиці Карпенка-Карого у Луцьку автомобіль BMW 528 на смерть збив перехожу й втік з місця ДТП. Жінка від отриманих травм померла на місці, від удару її відкинуло на десятки метрів.

Свідком інциденту став екіпаж патрульних, який почав переслідувати авто порушників, до погоні згодом доєднався ще один екіпаж. Затримати автомобіль із втікачами вдалося аж у селі Піддубці.

У салоні автівки знаходилося троє чоловіків у стані сильного алкогольного сп’яніння, з собою вони мали невідкорковану пляшку міцного алкоголю.

33-річному лучанину і власнику автівки – Протасюку Олександру, який був за кермом, прокуратура повідомила про підозру, а 8 грудня під час судового засідання в Луцькому міськрайонному суді обрали міру запобіжного заходу для водія. Знайомі Олександра Протасюка, який офіційно ніде не працює, розповідають, що для нього це звичне явище сідати "під мухою" за кермо.  

Волинська птахофабрика колишнього регіонала Добкіна судиться з Держпродспоживслужбою

"Володимир-Волинська птахофабрика" подала позов до суду на Держпродспоживслужбу Волині. Про це йдеться в ухвалі Волинського окружного адміністративного суду.

Зокрема, у ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" подали позов до суду "Про визнання протиправним та скасування припису №27 від 06.11.2019 року".

До слова, за фактом забруднення земель через "криваві відходи" Володимир-Волинська прокуратура розпочала кримінальне провадження. До першочергових слідчих  дій були залучені фахівці Державної екологічної інспекції в області.

Раніше інформувалося про те, що внаслідок перевірки, проведеної за дорученням т. в. о. голови Волинської ОДА Олександр Киричука, контролери встановили, що птахофабрика порушує ЗУ "Про охорону атмосферного повітря".

Волинський окружний адміністративний суд ухвалив прийняти позовну заяву та відкрити провадження в адміністративній справі за позовом ПАТ "Володимир-Волинська птахофабрика" до Головного управління Держпродспоживслужби Волині.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook