У популярному закладі Луцька молодик обікрав свого друга у нього на День народженні (відео), Недитячі розбірки продовжуються: ректор волинського університету судиться з дружиною (відео), "Ми акцію не підтримуємо та на неї не підемо", – більшість луцьких студентів проти пільг для них у маршрутках (відео), На Волині чоловік звів рахунки з життям, "До 2020 року мають бути створені всі ОТГ в Україні", – Яценюк відвідав Боратинську ОТГ (фото) – такими були головні новини Волині у неділю, 9 грудня.

Читайте також: Волинян попереджають про шахрайські схеми "дешевого" розмитнення "євроблях"

Недитячі розбірки продовжуються: ректор волинського університету судиться з дружиною (відео)

Ректор східноєвропейського національного університету Ігор Коцан намагається відсудити в колишньої дружини Наталії Коцан атомобіль, який сам і подарував.

Ігор Коцан написав заяву щодо, ніби-то, злочину відносно нього його колишньою дружиною, а саме незаконного оволодіння авто "Mercedes-Benz" Е 320. Це і стало причиною чергового судового розбирання. Загалом волинське подружжя судиться один з одним уже впродовж 5 років. 

"Ми акцію не підтримуємо та на неї не підемо", – більшість луцьких студентів проти пільг для них у маршрутках (відео)

Більшість студентів із навчальних закладів Луцька не підтримують ініціативу голови громадської організації "Студентська рада Волині" Віталія Сніжка щодо введення пільгового проїзду для студентів, тож не вийдуть на анонсовану акцію протесту, яка запланована на 10 грудня біля Волинського окружного адміністративного суду.

На Волині чоловік звів рахунки з життям

На Волині сталася надзвичайна пригода – повісився чоловік.

У п’ятницю, 7 грудня, у Радехові знайшли повішеного місцевого жителя, 1964 року народження.

У селі кажуть, що самогубець зловживав алкоголем, можливо це й підштовхнуло його на такий вчинок.

Читайте також: На Волині згорів магазин

"До 2020 року мають бути створені всі ОТГ в Україні", – Яценюк відвідав Боратинську ОТГ (фото)

30% громад уже об'єднано, решта мають об'єднатися до 2020 року: "Щоб у 2020 році вже на підставі нового виборчого законодавства були проведені вибори по всій Україні у всіх об'єднаних територіальних громадах", – наголосив лідер партії "Народний фронт" Арсеній Яценюк під час відвідання Боратинської ОТГ на Волині в неділю, 9 грудня.

Арсеній Яценюк цього дня провів зустріч із головами об'єднаних територіальних громад Волині та Рівненської області в Луцьку та побував у Боратинській ОТГ, де відвідав місцеву амбулаторію.

У популярному закладі Луцька молодик обікрав свого друга у нього на День народженні (відео)

У Луцьку стався неприємний інцидент, під час якого юнак обікрав свого найкращого друга прямо у нього на день народженні.

Повідомляється, що подія трапилася в ніч із суботи на неділю 9 грудня. Компанія молодих людей святкувала день народження свого друга в одному із закладів Луцька. Під час святкування якого, в іменинника зникла велика сума грошей із гаманця, які йому подарували друзі.

На камерах відеоспостереження, які надала адміністрація закладу видно, що під час того, як компанія відійшла від столу, до кімнати повернувся один із гостей та поцупив з гаманця іменинника 6000 гривень. Коли юнак, якого обікрав, до слова, найкращий друг, подивившись камери відеоспостереження, висунув йому звинувачення, злодій "вигороджував" себе як міг та не признавав свою вину. Зрештою, молодик почав частинами віддавати привласнені гроші та обманювати, ніби-то він частину з них знайшов в туалеті, а частину – під верхнім одягом іменинника, куди він вміло їх і підклав.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter