У Луцьку винахідники познімали з авто номерні знаки, щоб не платити штраф (фото), Знайшли батьків хлопчика, якого нещодавно збила автівка у Луцьку, У Луцьку вантажівка в'їхала у паркан житлового будинку (фото), На Волині викрили канал нелегальної міграції до країн ЄС (відео) – такими були головні новини Волині 9 листопада.

Читайте також: У луцькому парку невідомі викидають у канали ртутні лампи (фото)

У Луцьку винахідники познімали з авто номерні знаки, щоб не платити штраф (фото)

У Луцьку порушники правил паркування, аби їх не штрафували познімали з автомобілів номерні знаки.

"Водії, що програли департаменту судові справи, сьогодні ось так припаркували свої авто та познімали номерні знаки бо систематично порушують ПДР. Не врахували одного – Vin-код на склі авто і цього достатньо, щоб згідно бази НАЇС встановити власника та винести постанову", – зазначають у повідомленні.

Знайшли батьків хлопчика, якого нещодавно збила автівка у Луцьку

Знайдено батьків хлопчика, який в наслідок ДТП у Луцьку потрапив у реанімацію.

Читайте також: Волинянка здобула перемогу у спортивному шоу "Битва міст" (фото)

Нагадаємо, в Луцьку на вулиці Рівненській, 42 авто збило неповнолітнього. За словами поліцейських, потерпілого забрала швидка в обласну дитячу лікарню. Попередній діагноз – закрита черепно-мозкова травма. Дитина перебуває в реанімації.

Пізніше повідомили, що розшукують батьків хлопчика. Після оприлюднення цієї інформації повідомили, що батьків дитини знайшли.

У Луцьку вантажівка в'їхала у паркан житлового будинку (фото)

В одному з житлових районів Луцька вантажівка протаранила паркан.

Інцидент трапився 9 листопада у післяобідню пору.

Читайте також: Пішов по гриби: на Волині добу розшукують дідуся (фото)

За даними очевидців, вантажівка протаранила паркан приватного будинку на Вишкові.

На Волині викрили канал нелегальної міграції до країн ЄС (відео)

В рамках цільових профілактичних заходів "Мігрант" було викрито та ліквідовано канал нелегальної міграції.

Канал організував громадянин Королівства Нідерландів – уродженець Афганістану.

Двох вихідців Близького Сходу, які з 1999 року проживають на території Європейського Союзу і вже отримали там громадянство, затримали в пункті пропуску "Ягодин-авто", під час спроби останніх організувати незаконне переправлення через державний кордон своєї співвітчизниці зі чужим паспортом, який до того ж мав ознаки підробки.

Читайте також: П'ятеро на одного: побили та пограбували чоловіка на Волині

За матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби даний факт внесли в Єдиний реєстр досудових розслідувань за ст. 332 КК України "Незаконне переправлення осіб через державний кордон України" та ст. 358 КК України "Підроблення документів, використання підроблених документів".

08 листопада вироком Любомльського районного суду Волинської області громадянина Нідерландів визнали винним у вчиненні злочинів та призначили покарання у вигляді штрафу в розмірі 500 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, в подальшому громадянина видворять з території України.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook