У лікарні померла дівчина, котру збив невідомий та втік поблизу Луцька; У Луцьку прощаються із убитим кулею снайпера Миколою Сорочуком; На луцькому підприємстві − спроба рейдерського захоплення, − ЗМІ; У Луцьку дитина торгує на ринку, замість того, аби ходити на навчання; У Луцькому районі у будинку виявили тіла двох людей − такими були головні події Волині та Луцька у суботу, 25 січня.

Читайте також: Шахраї вкрали гроші, які небайдужі збирали, аби врятувати життя 7-місячного волинянина

У лікарні померла дівчина, котру збив невідомий та втік поблизу Луцька

Дівчина, котру 24 січня, у селі Копачівка Рожищенського району збив невідомий та втік, померла у лікарні.

Повідомлення про аварію надійшло до поліції 24 січня о 18.51.

Невідомий водій збив 23-річну дівчину, яка йшла пішохідним переходом, і втік з місця аварії. Потерпілу госпіталізували, вона померла у лікарні.

Просять усіх, хто бачив цю ДТП, терміново зв'язатися з поліцією і надати необхідні свідчення, які можуть допомогти розслідуванню. За попередньою інформацією, авто – типу "черевичок" рухалось зі сторони Ковеля у напрямку Луцька.

Усіх, хто має інформацію, яка може допомогти у пошуку машини та водія, просять звертатися до Рожищенського відділення поліції за телефонами 050 484 52 80099 64 61 695.

Читайте також: Розшукують свідків аварії недалеко від Луцька, у якій водій на смерть збив молоду дівчину і втік

У Луцьку прощаються із убитим кулею снайпера Миколою Сорочуком (фото)

У Луцьку відбувається прощання із убитим кулею снайпера бійцем ООС, уродженцем Волині Миколою Сорочуком.

Чин прощання і панахида за військовослужбовцем відбуваються в суботу, 25 січня, у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.

Спершу панахиду за Миколою Сорочуком відправили в рідному селі бійця – Лищі.

Запланована теж громадська панахида біля Волинського академічного обласного музично-драматичного театрі імені Тараса Шевченка. Потім скорботною ходою рідні, близькі, друзі та небайдужі лучани пройдуть проспектом Волі до Луцького педагогічного коледжу.

Миколу Сорочука поховають на Алеї слави на кладовищі в селі Гаразджі.

Читайте також: "З великими сірими очима, і з щирою посмішкою на вустах": вчителі поділилися спогадами про вбитого на Донбасі волинянина

На луцькому підприємстві − спроба рейдерського захоплення, − ЗМІ

На територію луцького підприємства зі спробою рейдерського захоплення намагались проникнути невідомі особи.

Інцидент трапився на вулиці Ранковій, район Мамсурова.

Як повідомили очевидці, до ПП "ВолиньФорест" приїхали три автомобілі, у яких було декілька чоловіків.

У засновника підприємства виник конфлікт з директором через заборону одного доступу до підприємства іншому. Однак чоловік не мав при собі належної документації, щоб підтверити, що він є власником підприємства.

У результаті викликали поліцію.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Волині, виклик був, на місце події викликали слідчо-оперативну групу для з’ясування обставин. На щастя, матеріальної шкоди нікому не завдано, бійки не було, тілесних ушкоджень під час конфлікту ніхто не отримав.

Читайте також: Розшукали автомобіль, на якому на смерть збили дівчину неподалік Луцька

У Луцьку дитина торгує на ринку, замість того, аби ходити на навчання (фото)

Лучанка розповіла, про дитину, яка замість того, аби ходити на навчання, заробляє гроші на Північному ринку.

Світлину дитини зі словами обурення Олександра Марченко оприлюднила у соціальній мережі Facebook.

За її словами, дитина 14-15 років торгує на ринку вже понад рік. Минулоріч пані Олександра вже зверталася у відповідні органи, щоправда це ніяк не вплинуло на ситуацію.

"У мене взяли мій номер мобільного, сказали, що вийдуть у рейд і зателефонують мені. Я досі чекаю дзвінка! Не треба писати єрунду типу: "хай вчиться заробляти змалку" і те, що в соцправників малі зарплати мене теж не цікавить", – звертається до коментаторів лучанка.

Олександра Марченко звертає увагу на те, що дитина легко одягнена, хоч надворі – мороз.

"Я виходжу на Північний ринок на 15 хвилин, то я зовсім не так одягнена і дитинство я теж мала не легке, але батьки мене не відправили на ринок заробляти! Родили, то хай совість мають забезпечувати дитину", – зауважує небайдужа лучанка.

Читайте також: На Волині знайшли зниклого хлопчика, який пішов гуляти і не повернувся

У Луцькому районі у будинку виявили тіла двох людей

25 січня о 15:43 у селищі Торчин Луцького району в приватному житловому будинку виникла пожежа, внаслідок якої загинуло двоє людей.

Інформують, що о 16:35 пожежу ліквідували. До гасіння залучили 10 людей та 3 одиниці техніки, з них від ДСНС − 8 людей особового складу та 2 одиниці техніки.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook