Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади Головного військового прокурора Анатолія Матіоса. Про це 2 вересня повідомляє пресслужба ГПУ.

Читайте також: Українцям показали апартаменти ексглави НБУ Гонтарєвої у Лондоні: як живе та, що "втікає" від прокуратури (відео)

За інформацією Генеральної прокуратури, наказ був підписаний 2 вересня. Матіоса виключено зі списків особового складу Генеральної прокуратури та направлено у розпорядження Міністерства оборони для вирішення питання щодо подальшого проходження військової служби.

"У понеділок, 2 вересня 2019 року, керуючись Законом України "Про прокуратуру", Положенням про проходження громадянами України військової служби у Збройних Силах України, а також на підставі листа Міністра оборони України від 02.09.2019, Генеральний прокурор Руслан Рябошапка підписав наказ про звільнення з посади заступника Генерального прокурора – Головного військового прокурора Анатолія Матіоса. Крім того, вказаним наказом його виключено зі списків особового складу Генеральної прокуратури України та направлено у розпорядження Міністерства оборони України для вирішення питання щодо подальшого проходження військової служби", – йдеться в повідомленні.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook