Агітатори Блоку Петра Порошенка вдаються до нових методів із боротьбою з журналістами і людьми, які намагаються зафіксувати порушення на камеру. Жінки намагалися розбити камеру оператору ТРК "Аверс". Однак, як тільки так звані волонтери дізналися про те, що це телебачення, сховалися у палатці.

Читайте також: "Бухло! Віра! Солідарність!": у Луцьку зловили п'яного водія буса Порошенка (фото, відео)

Інцидент трапився близько 12 години дня 18 березня біля вокзалу міста Луцька. На відео видно, як оператор знімає відеоряд для сюжету, однак жінка-агітатор підбігла до оператора і почала виривати камеру та штовхати чоловіка. Усе через те, що камера зафіксувала, як так звані волонтери збирали персональні данні людей

Жінкапочала забороняти знімальній групі фіксувати роботу. Мовляв знімати їх не потрібно, бо не можна. Потрібно питати дозволу у начальника чи можна знімати у громадському місті.

Агатіційні палатки розміщенні на вулиці у громадському місті, отже ніякий закон не забороняє фіксувати роботу агітаторів на камеру. Кожна людина має право на це. Однак, ці жіночки схоже, що законів не читають. Тому і відповідна реакція.

Читайте також: Губернатор Волині Савченко незаконно агітував бюджетників у робочий час

Однак, уже згодом жіночки зрозуміли, що це журналісти і вирішили далі не продовжувати діалог, бо заборонити працювати знімальній групі вони не можуть.

Однак, це ще не все. Так званий начальник палаток все таки приїхав. Точніше наздогнав знімальну групу і підрізав автомобілем прямо по серед дороги, тим самим порушив правила дорожнього руху і створив аварійну ситуацію. Чоловік вийшов із автомобіля почав фільмувати усе на телефон та спілкуватися у доволі грубі формі. Однак зрозумівши, що це журналісти швидко сів до авто і поїхав.

Уже потім вдалося дізнатися, що це Олесь Самойленко – координатор патрії БПП у Луцьку. Він відповідає за палатки у місті, а також за те, щоб жоден журналісти чи то громадянин України із камерою не підходив до агітаторів і навіть в думці не мав щось фільмувати. Якщо ж посмієте, вас теж можуть ось так зупинити і сказати, що ви провокатор і не тільки.

До слова, поліцейські вночі цього ж дня зупинили брендований автобус блоку Петра Порошенка. Як встановили, чоловік, який за кермом був напідпитку відмовився пройти огляд на стан сп’яніння тим самим автоматично визнав свою провину. На нього оформили протокол. Вочевидь, що волонтерство це доволі важка робота, тому і відпочивати потрібно як годиться.

Детальніше у сюжеті ТРК "Аверс":


Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook