Шоумен, ведучий і актор студії "Квартал 95" Євген Кошовий розкритикував українських політиків за те що вони обкрадають країну та народ, не створюють нормальних умов для життя в державі, а лише "кричать про демократію".

Читайте також: ''Майте совість'': Марченко закликали покинути ''Танці з зірками''

Про це артист заявив під час інтерв'ю шоу "Слава+" на Люкс ФМ.

Кошовий зазначив, що йому байдуже на провладних чиновників "зверху", які дзвонять до "Кварталу" та просять не давати такі гострі жарти про них.

"Та пішли вони в ж*пу. А чому їм народ телефонує та говорить: "Хлопці, ну не треба, будь ласка". А вони роблять те саме. Обкрадають народ і підвищують тарифи. Що вони хочуть зробити, чи що вони хочуть довести, я не розумію",
– сказав комік.

Він підкреслив, що усі люди створені однаково, лише "голови у всіх різні".

"У когось вона є, а комусь голову відбило бабло. Ось так просто впала велика монета на голову, і просто його погребло повністю – ось так із землею він повністю закопаний. Потім піднесло кудись – і ось він там сидить, десь у своєму світі, і думає що він правий", – наголосив Кошовий.

Шоумен зауважив, що у той час, як люди заробляють гроші своєю працею, то політики їх крадуть у свого ж народу.

"Кради у своїх же, у таких як ти, не треба красти в народу, ти ж кричиш, що ти за народ. Ти кричиш, що у тебе в країні демократія, кожен з них кричить. Ну так дай демократію", – обурився він.

Читайте також: Пугачова і Галкін розлучаються: як виглядає ймовірна вагітна коханка гумориста (фото)

Так, Кошовий навів приклад того, що пенсіонери, які живуть закордоном, можуть собі дозволити "злітати з Лос-Анджелеса в Мельбурн, аби просто погуляти". У той же час, українські люди похилого віку не мають такої можливості.

"Вони хизуються, що у нас найбільше пенсіонерів, то ви зробіть пенсіонерів нормальними пенсіонерами та тоді буде все добре", – підсумував він.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter