Прем'єр-міністр України Олексій Гончарук заявив, що головний завданням його Кабінету міністрів буде створення можливості для українців бути чесними одне перед одними та перед самими собою.

Читайте також: Перепис населення в Україні може початися до кінця 2019 року

Відповідну заяву Гончарук зробив під час форуму YES 2019, пише 24 канал.

За його словами, справжнє щастя – мати можливість обирати. Українці в цьому плані щасливий народ, оскільки у них є така можливість.

"Я хочу, щоб українці отримали можливість бути чесними перед самими собою. Це і є головне завдання нового українського уряду", – сказав прем'єр.

Він наголосив, що не хоче, аби водії їздили по українських дорогах на перевантажених фурах, аби заробити гроші, щоб журналісти не погоджувалися плодити фейки, аби заробити на життя, щоб великий бізнес був змушений придумувати неіснуючі фірми за кордоном, аби виводити гроші.

"Маркером того, що довіра повертається, стане сигнал, коли великий бізнес почне інвестувати в Україну, а не тільки іноземні інвестори. Уряд ставить собі за мету відкрити ринок землі, лібералізувати трудові відносини, навести порядок з монополіями, ввести механізми захисту навколишнього середовища і вирішити проблему демографії", – резюмував Гончарук.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook