Журналіст Дмитро Гордон подав до суду на свою колегу Яніну Соколову за інтерв'ю з лідером партії "5.10" Геннадієм Балашовим в її проекті "Рандеву", яке відбулося в березні. Інтереси журналістки "5 каналу" Яніни Соколової представлятиме російський адвокат Ілля Новіков, передає Корреспондент.

Читайте також: "А що це ти читаєш?" − Вакарчук сконфузився, не впізнавши програми власної партії (відео)

На думку журналістки, причиною подачі позову міг стати момент, коли Балашов заявив, що Гордон і кандидат в депутати Ігор Смешко – проекти політика Віктора Медведчука і працюють в одній команді на користь кума Путіна.

"У веселі часи живемо. Дмитро Гордон подав до суду на мене і мій продукт Рандеву, який виходить на 5 каналі. Ми – відповідач 2 у позові. Після пана Балашова. Клас...

Ціна питання: 1 мільйон гривень. Причина: зазіхання на його честь і гідність, ділову репутацію і тд.

Конфлікт між паном Балашовим і паном Гордоном – давня історія. І нехай чубляться, це їхнє право. У мене лише одне питання... До чого тут я? Мій продукт і канал, який його розміщує? Хочу нагадати. Ми живемо у демократичній країні, не у КНДР чи РФ. У нас кагби є свобода слова... у Конституції кагби закріплена", – написала Соколова.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook