Депутат Луцької міської ради Павло Данильчук не втомлюється доводити свою непотрібність громаді, скандальність і відданість покровителям з "Континіуму".

Любитель жорстких і гучних виступів у Facebook Данильчук напередодні прокоментував розблокування рахунків "Луцьктепла" з критикою голови Волинської облради Ігоря Палиці, який посприяв цьому. Замість слів підтримки даного досягнення, він з критикою накинувся на представників місцевого УКРОПа і звинуватив їх у брехні.

Читайте також: Завдяки Ігорю Палиці міністр юстиції розблокував рахунки "Луцьктепла"

"Брехати по-укропівськи?! Вчора їхні представники в чергове видали бажане за дійсне та ще й як завжди останнім часом – досить цинічно. Виявляється голова обласної ради Ігор Палиця подзвонив до міністра юстиції Петренка та відразу вирішив надважливе питання – розблокування рахунків найбільшого комунального підприємства "Луцьктепло". Але насправді це чергова брехня з вуст укропівців, адже цілий день в міністерстві юстиції працювала з цього питання директор підприємства Валентина Малютіна і саме її робота з колегами принесла бажаний позитивний результат!" – написав Данильчук у Facebook.

Проте заслуг команди керівництва "Луцьтепла" у даному досягненні ані Ігор Поліщук, ані Ігор Палиця не применшували. Кожен доклав максимум зусиль, аби протистояти шахрайським схемам олігарха Степана Івахіва та його "Тепелену".

Втім, якої реакції можна було очікувати від Павла Данильчука, який бачив розв'язання проблем "Луцьктепла" у пікетах та палінні шин, до чого й закликав. Це людина, яка все життя протирала штани в громадських організаціях та партіях і жодного дня не працювала.

Цікаво, що у 2016 році горе-депутат задекларував лише 8 тисяч грн доходу, які він заробив у партії "Громадський рух – Народний контроль". При цьому він не має нерухомого і рухомого майна. А чи в курсі "народний обранець", що основним джерелом наповнення бюджету є податки? Адже Данильчук за підсумками того ж 2016 року не сплатив у казну абсолютно нічого.

Чим же відзначився Павло Данильчук, як допоміг місту і громаді своїми навичками менеджера, щоб розкидатись на всю країну у соцмережах гнівною критикою реальних справ на благо Луцька і Волині?

Ще з часів навчання у ВНЗ Павло Данильчук почав активну громадську діяльність. Під час Революції Гідності він занурився у "Правий Сектор" і навіть очолив його осередок на Волині. Проте єдине, що він зробив окрім десятків голослівних заяв – це організував знесення бронзового пам'ятника Леніну у Маневичах. Де поділись гроші за 4-тонного "вождя" з цінного металу нікому невідомо.

Читайте також: Луцького депутата звинувачують у привласненні бронзового Леніна

Згодом він почав симулювати активну діяльність у АТО, нібито допомагаючи батальойну "Азов". Там він безпосередньо був причетний до зникнення грошей у розмірі 217 тисяч гривень, які збиралися на батальйон "Азов", та зникнення французького тепловізора, який купували для того ж "Азова".

"Підопічні" Данильчука також забрали у Цуманського ДАІ зброю та екіпірування, які теж зникли безвісті.

Читайте також: ТОП-5 депутатів-прогульників Луцької міської ради

У 2015 році любитель покритикувати колег у Facebook звинуватив директора Маневицького лісгоспу Володимира Радіона у нецільовій розтраті державних коштів. Та й тут депутата-дилетанта чекав провал. Адже він, не вивчивши документів і не довідавшись процедуру витрат грошей, просто облив брудом професіонала, який зробив господарство найприбутковішим в Україні.

У 2017 році революціонер-романтик втрутився в конфлікт між церквами. Він закликав відібрати Кафедральний собор Всіх Святих Землі Волинської у Волинської єпархії УПЦ МП.

Читайте також: Данильчук хоче відібрати храм в Московського патріархату

"Давайте вийдемо і заберемо храм російського патріархату, який будують. Особисто я готовий вийти, якщо інші підтримають. Давайте реально боротися за українську церкву", – заявив депутат.

"Реально боротись..." Навряд депутат Данильчук усвідомлює, що насправді означають ці слова. А заклики до порушення закону типу "вийти і забрати" – це метод більшовиків і яскравий показник рівня інтелекту і освіченості діяча.

Вперше Павло Данильчук став депутатом Луцькради у 2010 році, вдруге – у 2015-му. За весь цей час професійний палій шин і фейсбучний критик насправді не зробив нічогісінько для громади. В його активі лише промови і демагогія, які ніколи не переростали у реальні справи.

Зараз депутат-нероба і невдаха продовжує вводити громаду в оману для своїх покровителів з "Континіуму". Що ж ще залишається Данильчуку, якщо на більше він не здатен.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook