Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що багато не зміг зробити, оскільки п'ятий президент Петро Порошенко не мав волі, щоб очистити правоохоронну систему. Про це він заявив у ефірі ICTV.

Читайте також: Гройсман повідомив, чому відмовився йти на вибори з Порошенком

"Сподіваюся, що з приходом нового президента буде вичищена вся правоохоронна система, туди прийдуть нормальні люди, вони будуть працювати над тим, щоб створити нормальні умови правоохоронної системи для економіки", – сказав Гройсман.

Читайте також: Порошенко і Гройсман – аутсайдери: кого українці хочуть бачити прем'єр-міністром за Зеленського

Він пояснив, що для стабілізації економіки, для надходження інвестицій необхідні надходження доходів до бюджету від детінізації економіки, від боротьби з контрабандою.

"Дещо мені вдалося зробити, але багато чого не вдалося зробити, тому що вся система навколо мене була абсолютно ворожа – СБУ, прокуратура, митники... Мені важко було пробитися, когось поміняти, змінити щось в цій системі у мене не було ніяких важелів.

У попередній період, на превеликий жаль, у попереднього президента такої волі не було і мої розмови закінчувалися просто нічим. Зараз я маю шанс", – зазначив Гройсман.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook