Можливість створення власної політичної сили та участі у виборах до Верховної Ради прокоментував прем’єр-міністр Володимир Гройсман.

Читайте також: Наскільки збагатіли міністри України за рік

Про це йшлося під час зустрічі Прем’єр-міністра з представниками регіональних ЗМІ 19 квітня у Києві.

Володимир Гройсман на питання щодо створення власної політичної сили та готовності йти на вибори окремо відповів, що хоче боротися за Україну.

«Я буду брати участь в наступних парламентських виборах, і хотів би не тільки перемогти на виборах, а й привести людей, які будуть динамічно змінювати країну», - зазначив Володимир Гройсман.

Він наголосив, що хоче увійти в історію не просто черговим за рахунком прем’єром, а тим, хто заклав підвалини успішної України.

Також він прокоментував інформацію про можливі дострокові парламентські та президентські вибори. Щодо озвученої Дмитром Гордоном інформації про те, що прем’єр-міністр начебто невдовзі піде у відставку та відбудуться дострокові парламентські вибори, Володимир Гройсман зазначив, що не коментуватиме повідомлень про свою можливу відставку. Треба, мовляв, запитати Гордона, хто йому це сказав і що він мав на увазі.

Володимир Гройсман зауважив, що до виборів президента лишилося менше року, тож він не знає, наскільки доцільними є позачергові вибори. До парламентських виборів лишається півтора року, тож знову це було б «виборами на вибори».

На його думку, треба проводити не позачергові, а чергові вибори відповідно до нового чесного закону про вибори. Таким чином, якщо існуватиме покарання за підкуп виборців, це дозволить отримати після виборів 2019 року більш якісних обранців та відповідно нову якість рішень. Президент, з його слів, вважає, що проведення позачергових виборів є недоцільним

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter