На Волині перша хвиля агітації від Петра Порошенка, і дарма, що діючий Президент навіть поки що не зареєструвався на вибори як кандидат. Агітатора від БПП перепинили в багатоповерхівці у Володимирі-Волинському. Хлопець з товаришем якраз обходили квартири. Вони зізналися, що агітують від Солідарності ще з Нового року.

Читайте також: "Підпишись за ЄС чи НАТО": як на Волині агітують за Порошенка (відео)

Відео, на якому активіст розмовляє із агітаторами, опублікував у Фейсбуці Тарас Сватко. Хлопець від несподіванки на одному подиху видав – він волонтер від БПП "Солідарність" і займається соціологічними опитуваннями ще з Нового року. 

У розмові активіст переконує, що ходить по людях на громадських засадах, мовляв, що гроші йому за це не платять. Між тим, про те що Порошенко розгорнув незаконну передвиборну агітацію по повній говорять скрізь.

До прикладу, працівники "Опори" з'ясували, що на Дніпропетровщині вже давно набирають агітаторів і платять їм по 400 гривень +10 гривень за кожен підпис на підтримку програми. 

А у столиці журналісти навіть проникли у ряди агітаторів та розповіли, як їх навчали, що потрібно говорити людям, аби ті знову голосували за Петра Порошенка. Щоправда, журналістку викрили на тренінгу і навіть незаконно позбавили волі, вимагаючи постирати записи з телефону, проте ці записи все таки побачив світ. 

Читайте також: "З вами щось може статись": агітатори Порошенка погрожують вчителям і пропонують по 300 грн

Відзначимо, що і у Луцьку активно набирають агітаторів від Порошенка. Отож, у Президента передвиборна агітація стартувала найактивніша, під час якої людей активно скуповлюють за +/- 1000 гривень.

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter