Гроші, які Європейський союз виділив Україні на облаштування прикордонного переходу в Закарпатській області, розікрали і втратили. Про це 6 липня написав у Facebook в Ужгороді призначений главою Державної митної служби Максим Нефьодов.

Читайте також: "Це мичання вже отут стоїть": Зеленський змушує керівника Волинської митниці написати заяву на звільнення (відео)

"Сьогодні вперше вживу побачив своє майбутнє митне господарство. Володимир Зеленський проводив нараду по протидії контрабанді в Ужгороді. Ну що вам сказати? На першій фотці – недобудований пункт переходу. Європейці дали кошти, гроші наполовину вкрали, наполовину загубили. На другій – закуплений минулого року і досі незапущений сканер. На третій – отак виглядає виїзд зі сканера. Власне, в‘їзд теж такий же. Митниця завбачливо розташувала сканер не на дорозі, аби раптом туди ніхто не заїхав. Треба зривати холм і будувати дорогу. Кажуть, цей пункт пропуску далеко не найгірший...

Президент запропонував головам Львівської, Волинської, Чернівецької та Закарпатської митниць писати заяви "за власним бажанням". Чіткої відповіді на пропозицію я не почув. Щось мені підказує, що, незважаючи на низькі зарплати, на які всі скаржаться, це все справжні патріоти митниці і будуть триматись до останнього!

Навіть не знаю, який висновок з цього зробити..." – написав Нефьодов.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook