Сьогодні перший заступник Луцького міського голови Григорій Недопад передав інспекторам служби пробації п’ять ноутбуків для поліпшення якості та оперативності роботи.

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Читайте також: У Луцькій міській раді відбулася зустріч з підприємцями Центрального ринку

Техніку вручили в рамках реалізації Програми профілактики рецидивної злочинності та правопорушень у місті Луцьку на 2018-2020 роки Луцької міської ради.

"Маємо спільну і багаторічну співпрацю, щиро вдячний керівнику філії у Волинській області Юрій Перик та усьому колективу служби пробації за непросту і успішну роботу, за високі результати у праці на благо суспільства", – йдеться у дописі.

Також він зазначив, що завдяки діяльності Центру пробації Волині вдвічі знижено рівень скоєння повторних злочинів особами, що відбули покарання.

"Ця установа виконує дуже важливу місію, займаючись соціалізацією осіб, які повернулися з місць позбавлення волі та потребують підтримки, щоб знайти своє місце у суспільстві. Інспектори Центру пробації мають непростий досвід роботи із людьми, які свого часу вчиняли злочини й порушували закон, але, із допомогою працівників даної установи, змогли стати на правильний життєвий шлях, знайти роботу і почати нове життя", – резюмував Григорій Недопад.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook