Анатолій Гриценко був обраний кандидатом у президенти від партії "Громадянська позиція" на з'їзді, який відбувся 11 січня. Він виступив на заході перед партійцями з кількома досить гучними і жорсткими заявами, інформує УП.

Читайте також: Стало відомо, хто веде Гриценка на вибори

"Я вам гарантую, що в президента України не буде офшорів, власності за кордоном, я гарантую, що піраміда корупції перетвориться у трапецію в перший день мого вступу на посаду президента.

Нагору більше не треба. Тільки десь-хтось – обрубаю руки. Ніяких любих друзів не буде. Це все дуже важливо. Важливо відновити довіру. Слово "олігарх" Україна забуде", – заявив Гриценко.

Читайте також: Конфлікт у "Громадянській позиції" Гриценка на Волині розгорівся через "екс-регіоналів"

Окрім того, кандидат в президенти перконує, що за 5 років каденції зможе "реально повернути Донбас без капітулятивних мінських домовленостей", а також скасувати примусовий призов до війська і реформувати армію.

Висунення в президенти Гриценка підтримали партії "Хвиля" Віктора Чумака, "Альтернатива" Єгора Фірсова, "Європейська партія" Миколи Катеринчука, громадський рух "Рідна країна" Миколи Томенка.

Серед інших на заході також були присутні екс-міністр фінансів Олександр Данилюк, народні депутати – "єврооптимісти" Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Наталія Кацер-Бучковська, колишній нардеп – Тарас Стецьків, активісти Віталій Шабунін, Володимир Федорін, Олександр Лємєнов.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter