Кандидат у президенти Анатолій Гриценко викликав на дебати свого опонента - шоумена Володимира Зеленського.

Читайте також: "Смішніше за гуморини": соратники Порошенка намагаються зробити дебати між кандидатами обов'язковими перед 2-м туром

Про це він сказав в інтерв'ю "РБК-Україна".

"Я хочу побачити кандидата в президенти Володимира Зеленського. Я публічно закликаю його вийти на прямі дебати зараз, і не самого, а зі своєю п'ятіркою і поговорити про ключові проблеми, які хвилюють людей. Я не знаю, хто переможе на цих дебатах, але люди повинні почути відповіді, а не купувати кота в мішку. Це неправильно по своїй суті, це дискредитує механізм і інструмент виборів, якщо щось неіснуюче може мати перспективу. Потім це неіснуюче сяде в реальне крісло з реальними повноваженнями і кожного дня буде ухвалювати сотні рішень, від яких залежить наше з вами життя", – наголосив Гриценко.

Читайте також: "Зеленський у порівнянні з Порошенком жалюгідний любитель", – Саакашвілі

Він розповів, що ніколи не зустрічався з Зеленським, але одного разу говорили по телефону.

"Із Зеленським говорив один раз по телефону, коли не тільки проти нас влаштовували провокації, а й проти нього. Я його запитав, чи можливі при якихось обставинах варіанти співпраці наших штабів і юридичних служб, щоб спільно фіксувати порушення і протидіяти їм. У цій частині ми знайшли порозуміння, він дав нам контакт людини у своєму штабі, але з тих пір я не чув про серйозні провокації проти нього. А завдяки зусиллям поліції, яка супроводжує мою роботу в регіонах, нам в зародку вдавалося гасити провокації проти мене з боку СБУ. Тому не було підстав для практичної роботи з Зеленським та його юридичною командою. Так що оцінити успішність співпраці, тримає він слово чи не тримає, я не можу", – сказав Гриценко.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook