Голова Волинської ОДА Олександр Савченко звернувся з офіційними листами до правоохоронних органів, аби розібратись із поїздкою до Росії очільника Громадської ради при облдержадміністрації Олександра Волянюка, повідомляє volynpost.

Читайте також: Участь волинських активістів у пропагандистському заході в Росії розкритикував заступник голови Громради при ОДА

"Про те, що Волянюк ніколи в житті не буде у складі керівних органів навіть громадського статусу – я вже давно прийняв це рішення… Я вже вчора направив всі офіційні листи всім нашим правоохоронним органам, які сором’язливо чекають, як же воно розвивається. Ми вже направили офіційно, я взяв на себе цю відповідальність.

На жаль, у мене є гіркий досвід, коли в Громадську раду проходять, як правило, не ті, хто повинен бути, які тільки переслідують якісь корисливі мотиви", – заявив Олександра Савченко.

Читайте також: Кишенькові волинські активісти запізнились у гонитві за самопіаром

Нагадаємо, кілька громадських діячів з Волині увійшли в делегацію України, яка взяла участь у пропагандистському заході "Форум переможців" в Росії. У складі луцької делегації на святкування до країни-агресора завітали голова організації "Російський культурний центр" Ольга Саган, голова організації "Авіалюбителів" Ілля Сметанін, екс-прес-секретар громадського формування "Варта порядку", голова Громадської ради при Волинській ОДА Олександр Волянюк, член виконавчого комітету Луцька, голова правління ОСББ на вул. Карпенка-Карого, 9 Валерій Корпач, а також голова Волинської обласної організації ветеранів України Олександр Булавін.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter