Міша Романова підтвердила, що покидає групу "ВІА Гра". Про своє рішення співачка повідомила на сторінці в Instagram. Після п'яти років роботи в поп-групі і записів семи синглів солістка вирішила покинути колектив. За словами Романової, вона залишає групу заради любові.

Читайте також: Українська відома група отримала музичну нагороду в Росії

"Найголовніше покликання жінки – це любов. І часом вона потребує твердого рішення. На деякий час артист в мені поступився жінці ... Тому я йду з групи, але залишаю в ній частинку своєї душі. Це були роки, наповнені чудовою музикою геніальної людини, обожнюваного продюсера Костянтина Меладзе. Дякую вам Костя, за цей шанс, за віру і підтримку, за прекрасні пісні, які зігрівають серця багатьох слухачів! Еріка і Настя, ми були командою, одним цілим, я буду дуже дуже сильно сумувати за вами! Ця сторінка з життя назавжди а залишиться в моїй пам'яті ", –написала артистка.

Нагадаємо, що у групі "ВІА Гра" Романова з'явилася в 2013 році після того, як перемогла в популярному українському шоу "Хочу в ВІА Гру". Вже через рік, в 2014 році, інтернет заполонили чутки про відхід Міши Романової. Тоді подейкували про те, що відносини у нової солістки не склалися з її колегами – Ерікою Герцег і Анастасією Кожевніковою.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter