Житель Рівненської області може сісти у в'язницю на 15 років за напад на поліцейського.

Читайте також: У Луцьку зіткнулися два легкових авто

Будучи в стані алкогольного сп'яніння, чоловік напав з вилами на поліцейського, наніс йому серйозні травми та пошкодив службовий автомобіль, − про це йдеться на сайті Кримінальна Україна.

Все почалось з повідомлення місцевої жительки про конфлікт з сусідом. Щоб разібратися, на адресу жінки відправили поліцейский наряд. Вияснивши обставини ситуації, поліцейські з'ясували, що чоловік погрожував людям зброєю, ймовірно не зареєстрованою.

Читайте також: Попри обіцянки, поліції так і не вдалося захистити ромів

Правоохоронці відвідали дебошира за місцем проживання та виявили його п'яним. Чоловік поводив себе агресивно, наявність зброї заперечував. Коли дільничний інспектор повернувся в автомобіль, зловмисник раптово вихопив вила і почав наносити удари по машині, а потім кинувся на поліцейського.

З місця нападу зловмисник втік, але далеко втекти йому не вдалося. Правоохоронці затримали дебошира біля будинку його рідного брата, там же виявили і незареєстровану рушницю.

Потерпілий, 25-річний сержант поліції, госпіталізований з колотим пораненням плеча, грудей і струсом мозку. Зброю вилучено і відправлено на експертизу.

Стосовно чоловіка порушено кримінальну справу за ст. 348 КК України, зловмисник затриманий і знаходиться в ізоляторі.


Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter