У Волинських селах Скиби та Лисняки відзначили свято села. Місцеві жителі та гості свята раділи концертним виступам місцевих аматорських колективів та нагодою зібратися у колі громади.

Читайте також: У Ратневі відзначили День села

Під час урочистостей у Скибах найбільш активних селян відзначили нагородами та подарунками. Зокрема, від Фонду Ігоря Палиці "Тільки разом" умілі сільські пасічники отримали чайники, наймолодша пара села тепер може користуватися новеньким сервізом, найвправніший мисливець нагороджений мангалом, а наймолодший житель села – іграшковою машиною.

Жителів громади із подарунками привітав заступник Любомльського міського голови, керівник районного осередку партії "УКРОП" Микола Оніщук.

У Лисняках Микола Оніщук відзначив подарунками учасників бойових дій, які на сході України відстоювали незалежність і кордони нашої держави.

Читайте також: У Любче відкрили дитячий майданчик та відзначили День села

"Кожне свято у селі – це нагода об’єднатися усією громадою, аби спільно підсумувати досягнення, відзначити найкращих, обговорити плани на майбутнє. Переконаний, що тільки разом можна досягати успіхів  і впевнено йти до розвитку громади", – зазначив під час урочистостей Микола Оніщук.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter