Сьогодні 24 січня 2018 року святкує золотий ювілей один із ста найбагатших людей України – волинський олігарх Степан Івахів. За плечима у Степана Петровича дійсно багато справ: знищення молочної галузі на Волині, членство у Партії Регіонів і голосування за "диктаторські закони" Януковича 16 січня 2014 року, засівання виборців свого мажоритарного виборчого округу і доведення з друзями до мільйонних боргів КП "Луцьктепла" через котельню на Карбишева. Крім плідної депутатської діяльності у Верховній Раді, ювіляр знаний майстер бойових видів спорту.

Читайте також: Битва титанів:як олігархи відбирають спадок у вдови Єремеєва

На відео-запрошенні на закриту "лакшері паті" Степан Петрович показує чудову форму і так щедро лупцює якогось свого тітушку-охоронця, що йому позаздрив, безсумніву, сам Мухаммед Алі.

Бачачи це побиття немовляти, шоумени і заодно астронавти Сергій Притула та Ігор Педан намагаються уникнути роздачі і напрошуються до опального олігарха на "аганьок". 

Читайте також: Степан Івахів вкотре намагається дискредитувати дружину друга

"Добре тут, краєвиди", – резюмує ювіляр на фоні однієї із заправок "WOG" з космічними цінами на паливо. Заняття спортом та мінімум розумових навантажень – запорука довголіття і те, що до цього часу руду шевелюру олігарха не торкнулася сивина.

Саме тому, сьогодні в фешенебельному "Ріксосі" у Трускавці зберуться найближчі друзі і гості бізнес-алігатора Степана Петровича. То ж поспішайте, бо часу лишилося обмаль.

Весь колектив "Під прицілом" приєднуються до численних вітань на адресу Степана Івахіва і зичить йому здоров'я та довгих років подальшої роботи на благо Волині.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter