Співачка Настя Каменських сьогодні, 4 травня, святкує день народження. Відомії артистці виповнюється 31. Потап поспішив привітати Настю. На сторінці в Instagram продюсер присвятив Каменських оригінальний вірш.

Читайте також: Потап, який нещодавно змінив колір бороди, показав фото вагітної дружини

"Дорога Анастасіє Олексіївно, по-перше в рядках мого листа, хочу привітати вас, NK, з HBD і в чудовому захваті, сказати віршами вам: 7 мільярдів людей, але тільки одиниці дарують Щастя, серед яких ти, Малятко, Настя, твоя душа, осяяна добром твоїх вчинків і нехай шиплять заздрісно співачки – повії, ти не така, ми все це Настя, прекрасно розуміємо, ти народжена була сказати, що "Я інша". Так засяй міжнародно, на олімпах слави і нехай заздрісниці твої "сьорбнуть" гарячої лави, серед тисяч шоу зірок і порнозірок німецьких, відповіддю на опитування завжди буде – kamenskux, Happy Birthday, Queen K! ", – написав продюсер.

 

Читайте також:"А може ця пісня присвячена Потапу?": Настя Каменських презентувала нову пісню

Додамо, на днях стартували зйомки телекастингів дев'ятого сезону вокального шоу "Х-фактор". Крісла суддів знову зайняли Андрій Данилко, Настя Каменських, Дмитро Шуров та Олег Винник.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter