Народний депутат Ігор Гузь від імені депутатської групи "За майбутнє", до якої входить 24 депутати-мажоритарники і представляють інтереси понад 4 мільйонів виборців, звернувся до президента Зеленського щодо несправедливого розподілу бюджетних коштів.

Читайте також: Нардеп Гузь презентував громадську платформу "Новий Нововолинськ". Головні меседжі (фото)

"Пане президенте, ви у парламентській залі говорили, що представляєте інтереси всіх українців. Ми вимагаємо зустрічі нашої депутатської групи з вами. Хочемо трошки розширити ваші горизонти президента і розказати, що відбувається в регіонах. Хочемо почути вашу думку і прем’єра з приводу несправедливого розподілу коштів держбюджету лише між своїми депутатами", – звернувся Гузь.

Парламентар зауважив, що партія влади уже рік, як ділить депутатів на "чорних" і "білих". І так само президент ділить своїх виборців.

"На превеликий жаль, тиждень тому ми дізналися, що не тільки депутатів ділять, але й наших виборців. Справа в тому, що рішенням кабміну депутати від "Слуги народу" і ряд інших, отримали на свої округи кошти на соціально-економічний розвиток територій. На превеликий жаль, депутати від нашої депгрупи таких коштів не отримали. Чому? Напевно тому, що у нас є своя позиція, напевно тому, що ми не голосували за закон про землю, або не голосуємо за дуже багато, на жаль, злочинних законопроектів у цьому залі.

Звертаюся до "Слуг народу" і до президента Зеленського, скажіть, будь ласка, чи це нормально ділити виборців на "чорних" і "білих"? Скажіть, будь ласка, чи дитячі садки, школи, лікарні, поліклініки, інші соціальні об’єкти в наших регіонах – вони не заслуговують на державні кошти? Тільки тому, що ми не зі "Слуги народу"? Це ганебна історія.

Читайте також: "Я хотів зробити басейн у Нововолинську і зробив", – Ігор Гузь (фото)

Якщо хтось думає, що білі плями мають бути на карті України тільки тому, що ми не з партії "Слуга народу" – так не буде. Це ганебна ситуація. Її треба змінити. Чекаємо на зустріч з президентом Зеленським", – сказав Ігор Гузь.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook