Ймовірним кандидатом, який балотуватиметься на виборах міського голови Луцька є радник міського голови Ігор Поліщук. Разом з тим, остаточне рішення про висунення кандидатури прийматимуть на праймеріз всередині партії.

Читайте також: Ігор Палиця не підтримав призначення премії у Волиньраді

Про це голова Волинської обласної ради Ігор Палиця розповів під час прямого ефіру на ТРК "Аверс" 31 травня, передає Інформаційне агенство "Волинські новини".

На запитання журналістів про те, хто стане кандидатом від УКРОПу – Ігор Поліщук чи перший заступник міського голови Григорій Недопад він зазначив, що поки більше схиляється до першої кандидатури.

"Визначатиме партійна організація на внутрішніх праймеріз", – зазначив Ігор Палиця та додав, що довіряє Поліщуку та Недопаду, адже це правильні і чесні люди, які хочуть змінити Луцьк на краще.

Читайте також: Реабілітаційний центр для волинських атовців може з'явитись уже цього року

Разом з тим, Ігор Палиця зауважив, що для початку потрібно, аби Верховна Рада проголосувала про призначення виборів у Луцьку. Адже рішення, як відомо, затягують вже більше року через те, що у провладної більшості немає кандидата на місцях, який міг би виграти вибори.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter