Незважаючи на те, чи буде Петро Порошенко знову брати участь в наступних виборах президента, ним йому не стати. Цього не допустить український народ.

Читайте також: Луцькрада повідомила, куди спрямує залишки бюджету 2017 року: ТОП-10 пунктів

Про це заявив сьогодні, 3 березня, очільник Волинської обласної ради Ігор Палиця під час ХІV з'їзду партії "УКРОП". 

Він наголосив, що партія "УКРОП" покликана забезпечити порядок в країні. 

"Я хочу, щоби ми поважали один одного. Ми поставили перед собою велике завдання – ми ідемо на президентські вибори", – звернувся до присутніх делегатів Ігор Палиця.

Пригадавши нещодавню прес-конференцію діючого глави держави, Ігор Палиця наголосив: "Порошенко щоправда, не прийняв рішення, чи він братиме участь у президентських виборах, але я почув те, що він ніколи не програвав у будь-яких кампаніях. Я не аналізував, у яких кампаніях він брав участь, але я знаю одне – він більше не буде президентом цієї країни. Я знаю, що йому доведеться відповідати за те, що він коїв на посту президента. І я знаю, що доведеться відповідати не тільки йому, а й тому, хто підігрує цьому…

Відповідатиме той, хто живить цю війну, не хоче її закінчувати. Той, хто відпочиває на Мальдівах, поки гинуть наші солдати на передовій. Той, хто не соромлячись каже, що "це мої півмільйона, чого ви на мене дивитися"... Маєш зайві півмільйона – віддай їх на армію, але зроби це прозоро, щоб всі знали, як і куди пішли ці гроші", інформують "Волинські новини".

Нагадаємо, що нещодавно голова Волинської облради брав участь в ефірі програми "Право на владу" на телеканалі "1+1".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter