Зараз у зв'язку з пандемією люди мають пристосуватися до такого стану подій. Але ніхто не скасовує те, що людині треба кошти на життя. Найкращим способом отримання є переказ грошей.

Сервісний центр iPay.ua є одним із найкращих та зручних сервісів, який надає зручну та безпечну пропозицію швидкого грошового переказу на картку будь-якого українського банку. Маючи майже 20-тилітній досвід в даній сфері послуги, які пропонує фірма, надійні та комфортні для будь-якого клієнта, а вигідні умови та відмінне обслуговування з кожним роком поповнює клієнтську базу, чим дуже пишається фірма. Виконати таку процедуру дуже просто.

Ви повинні зробити наступні дії:

ввести 16 чисел номеру вашої банківської картки та її відомості;
написати номер мобільного телефону;
вказати суму переказу;
вставити 16-тизначний номер картки, яка має отримати зарахування, а також, за бажанням, дані одержувача. 

Ця контактна інформація для того, щоб робітники сервісу могли повідомити про прибуття коштів на його рахунок. На всю процедуру у вас піде всього пара хвилин. Через такий короткий проміжок часу переказ буде надісланий, а вказана сума надійде на картку, яку ви вказали.

Тарифікація та умови послуг компанії

iPay.ua для всіх надає доступні тарифи та найвигідніші обставини для співпраці. Комісія складає лише 1% від переказаної суми. Цю комісію сплатить адресант. Якщо адресат поза межами країни, гроші все одно йому нарахуються.

Гарантія захисту особистих даних

Усі процеси, здійснені на сайті https://www.ipay.ua/ua/p2p захищаються сучасними технологіями. Інформацію, яку ви вводите, сумлінно зашифрується відповідно до протоколів, які були розроблені відомими перевіреними платіжними системами. Компанія користується анти-фрод системою, яка розпізнає і блокує усі шахрайські транзакції. Велика кількість українських банків довіряє фірмі й тісно співпрацюють. Тому клієнт зможе легко знайти комфортний спосіб передачі коштів за допомогою таких установ:

Універсал;
Полтави;
Кредобанку;
Укрексімбанку;
Піреус;
ОТП;
УкрСиббанку;
Глобус;
Південному;
Міжнародного Інвестиційного Банку;
MoneyBOOM;
Простобанку;
Ідея.

Мільйони вже сміливо користуються послугою на ресурсі свого банку. Ви також можете це робити, не переживаючи ні за що. Але якщо ви не знайшли у переліку свій банк, то звертайтеся до сервісу, який стане вам у допомозі.