Ще у 2017 році народний депутат Ірина Констанкевич разом із жителями Маневич почала працювати над проектом благоустрою центральної площі селища. Тоді із коштів соцеконому було виділено 300 тисяч гривень на реконструкцію площі, однак на досягнутому зупинятись не збиралися. 

Читайте також: Ірина Констанкевич відстоює інтереси атовців у Верховній раді

Вже сьогодні Ірина Констанкевич разом із чоловіком та командою помічників, спільно із жителями селища продовжили хорошу ініціативу і десятки прекрасних троянд незабаром заквітнуть на центральній площі селища. 

"В рамках загальноукраїнської акції УКРОПу спільно з селищним головою та небайдужими жителями сьогодні вдалося продовжити хорошу ініціативу  з благоустрою центральної площі селища.  Будемо сподіватися, що незабаром тут заквітнуть тридцять кущів прекрасних троянд, і це додасть позитиву та радості в житті людей", - зауважила народний депутат Ірина Констанкевич. 

Опісля всі взялися до роботи, хтось наводив лад із землею, інші висаджували декоративні кущі, треті готували до посадки квіти і буквально за дві години центральну площу Маневич було не впізнати.

"Сьогодні продовжуємо працювати над реалізацією проекту з благоустрою центральної площі Маневич, адже тільки спільними зусиллями зможемо навести лад в селищі. Переконаний, що до Дня селища, який відзначатимемо у травні нашу площу буде не впізнати",-  поділився переконаннями маневицький селищний голова Олександр Гаврилюк. 

Роботою залишились задоволені усі. Жителі селища, тому що матимуть реконструйовано центральну площу, яка обіцяє стати справжнім центром культури та відпочинку, а Ірина Констанкевич тим, що вдалося реалізувати ще одну хорошу ініціативу, яка покликана покращити життя людей.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter