Кандидат на посаду Луцького міського голови Богдан Шиба, який вдруге, після десятирічної перерви, намагається посісти крісло керівника міста, використав у якості спостерігача на одній із виборчих дільниць міста неповнолітнього.

Читайте також: "Я не бідна людина": як ексмер Шиба "купував" елітну квартиру через міськвиконком (відео)

Як стало відомо Інформаційному ресурсу "Під Прицілом", сьогодні, 15 листопада члени ДВК виявили, що один із присутніх на виборчій дільниці, а саме спостерігач від "Точки зору", який сам же і повідомив, що представляє інтереси та діє за наказом Богдана Павловича Шиби, не досяг повноліття.

Згідно з Виборчого кодексу, особи, які не досягли 18-річного віку, не мають права працювати на виборчій дільниці.

Тому з впевненістю можна стверджувати, що штаб кандидата Богдана Шиби, як і сам кандидат експлуатує неповнолітніх у своїх цілях.

Додамо, що згідно рекомендацій Центральної виборчої комісії, усі виборці повинні приходити на виборчі дільниці у засобах індивідуального захисту та без неповнолітніх дітей.

Читайте також: За час свого мерства Богдан Шиба роздав гектари земель у приватну власність (відео)

Вочевидь Богдану Шибі плювати на українські закони і він не збирається їх дотримуватися, чого і власне ніколи раніше не робив.

Нагадаємо, сьогодні 15 листопада у Луцьку проходить другий тур виборів на посаду Луцького міського голови. За місце мера змагаються Ігор Поліщук та Богдан Шиба.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook