Кандидат у депутати в Миколаївську міську раду від "Слуги народу" Єгор Клецов виступав на каналах бойовиків та возив допомогу окупантам "ДНР" у їх військовий госпіталь.

Читайте також: "Коля, ми все заберемо!": Лерос оприлюднив резонансні розмови Тищенка-Комарницького, у яких фігурує Єрмак (відео)

Про це повідомили журналіст Вахтанг Кіпіані та політолог Тарас Березовець.

Згідно з даними "Миротворця", у 2014-2015 роках Клецов був антиукраїнським пропагандистом і провокатором.

"Участь в інформаційних спецопераціях російського агресора, а також пособництво країні-агресору, що виявляється в діях, спрямованих на дискредитацію державних інститутів України", – йдеться в досьє.

У січні 2015 року Клецов приступив до проведення мітингів, спрямованих на зрив мобілізації в ЗСУ.

"Основні підставні мотиви, розкручувані російською пропагандою в Україні: "мир за всяку ціну", "Україна має скласти зброю і домовлятися з Росією", – зазначається на сайті.

Читайте також: Кандидат на посаду мера Луцька від "Слуги народу" Бондарук рейдерськи відібрав від лучан комунальне приміщення

Також Клецов як координатор організації "Люди миру" займався збором коштів на закупівлю і доставку медикаментів для військових госпіталів "ДНР", особисто брав участь в їх доставці.

Він називає війну з РФ "внутрішнім конфліктом", організовував акції "примирення сторін збройного громадянського конфлікту в Україні".

Проросійський пропагандист також заявив, що війна на Донбасі – це "внутрішній конфлікт", а в Путіна не було іншого виходу, тому і почалась війна.

 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook