У ДТП у Лубнах Полтавської області на кандидата по мажоритарному виборчому округу №148 Анастасію Ляшенко, редактора обласного тижневика "Наша спільна справа" наїхав мікроавтобус Mercedes Sprinter.

Читайте також: У жахливій аварії за участі легковика та мопеда загинуло двоє дітей, ще п'ятеро – госпіталізовані

ДТП сталося 24 червня близько 12:00 на вулиці Монастирській, 50, коли жінка йшла тротуаром.

Анастасія розповідає, що йшла від будинку до роботи своїм звичайним маршрутом. Проходила біля магазину техніки, намагалася обійти мікроавтобус, припаркований на тротуарі, автомобіль почав здавати назад. У цей момент кандидат у депутати була позаду "Спринтера", − повідомляють Факти.

"Не буду стверджувати, зробив він це навмисно або з необережності. Але я в один момент впала на асфальт, опинившись під колесами авто, яке продовжувало рухатися далі: у мене сумка в одну сторону полетіла, телефон − в іншу", − розповідає Анастасія Ляшенко.

За словами жінки, від смерті її врятувала лише випадковість і частка секунди. Вона почала вибиратися з−під коліс мікроавтобуса, вчепившись у газон. Водій помітив Анастасію та загальмував.

"Після цього кинувся до мене: "Куди вас відвезти?" Від шоку не могла вимовити ні слова...", − підсумувала Ляшенко.

Медики діагностували забій правого стегна, тріщину кістки таза, закриту черепно−мозкову травму та струс. Анастасія відмовилася від госпіталізації з лікарні й вирушила до виборчого штабу.

Читайте також: На Волині перекинувся мікроавтобус, є загиблі та постраждалі (фото)

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Особу водія відразу встановили, оскільки він не намагався втекти з місця злочину. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху", − повідомили в Нацполіції Полтавської області.

Травми кандидата у депутати кваліфікують як середньої тяжкості. Проводиться судова медична експертиза, після чого водієві оберуть запобіжний захід.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook