У супермаркетах Луцька "Там-Там" та ПАККО запрацювали каси самообслуговування. Наразі такі пункти працюють у тестовому режимі. Вони покликані розвантажити каси супермаркетів та надати можливість покупцям не стояти в довжелезних чергах при недостатній кількості касирів, а самим розрахуватись за покупки.

Читайте також: Як супермаркети приманюють покупців

Містяни вже випробували каси самообслуговування і поділились своїми враженнями. Відзначимо, що знайшлись і противники такої новації, адже, на їхню думку, каси самообслуговування відбирають робочі місця у людей.

Читайте також: У Луцьку в "Там-Тамі" продають російський хліб

Jana Trofimchuk: "Я скоріше піду на касу самообслуговування, чим стоятиму в довжелезній черзі. Нарешті таке "чудо" докотилось і до Луцька".

Ольга Верещук: "В Польщі в кожному великому магазині вже давно є )))) Супер".

Олег Александрук: "Тільки шо минули всі черги по 5 людей і вийшли через пусту касу самообслуговування, самі все пробили, і нормік.

Поки що всі за. Чекаємо версій про то, що це від сатани, шо це вартувало касиру робочого місця, або шо спочатку лад в країні треба навести, а тоді вже такі каси ставити".

Наталя Лихач: "Супер, потихеньку йдем в Європу! Каси самообслуговування – це зручно і швидко".

Katusha Milewich: "А я против, этим самым уничтожаются рабочие места, всегда иду на кассу и никогда не на кассу, где деньги берет машина, задумайтесь".

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter