Колектив Kazka отримав нагороду як один з найяскравіших в 2018 році за версією "Нового Радіо". Музиканти на церемонії нагородження не були присутні, їх нагородили заочно. Ведучі премії Настя Івлеєва і Вадим Галигін пообіцяли відправити нагороду артистам в Україну. Золоті статуетки також присудили Ані Лорак і Максу Барських.

Читайте також: "Не було б так смішно, якби не було так сумно": волиняни зняли свою версію кліпу на пісню гурту KAZKA "Плакала"

Про це повідомляє Еtcetera.

Відзначимо, раніше в мережі розгорівся скандал через участь колективу Kazka в російському шоу "Пісня року". Колектив з’явився в анонсі "Пісні року", запланованої на 2 березня в німецькому Дюссельдорфі. У колективі спростували факт участі в російській пісні року. Учасники групи написали, що будь-який концерт, не підтверджений на офіційній сторінці колективу – фейк.

Читайте також: Популярна українська пісня "загорлала" на вулицях Парижа (відео)

Нагадаємо: У цьому році група Kazka – тріумфатор премії M1 Music Awards 2018. Вони отримали нагороди в категорії "Прорив року", "Хіт року". Більш того, пісня "Плакала" групи Kazka увійшла в ТОП-10 сервісу Shazam. І це вперше для українських музикантів. 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter