Президентська партія "Блок Петра Порошенка "Солідарність" визначилась із новим очільником свого осередку у Волинській області. Найближчим часом на посаду має прийти Сергій Григоренко, інформує Конкурент.

Читайте також: Канув у лету: Роман Романюк склав повноваження голови "БПП" на Волині

Нагадаємо, що попереднім керівником БПП на Волині був Роман Романюк. На початку вересня 2018 року він склав повноваження і зосередився на роботі очільника обласного центру зайнятості.

Новим керівником волинського осередку політсили Петра Порошенка, швидше за все, буде призначений Сергій Григоренко. Раніше він був визначною фігурою у місцевому осередку ВО "Батьківщина", але з ганьбою був викинутий з лав партії Юлією Тимошенко через антисемітські висловлювання.

Читайте також: Чому дискредитовані чиновники Луцькради воліють бути політичними клоунами?

Сергій Григоренко запам'ятався тим, що завжди ставився до міста і його мешканців без поваги. Він не раз зухвало обкрадав і дурив лучан, ніби знущаючись та насміхаючись над громадою.

Бувши депутатом Луцькради, він допомагав дерибанити і сам дерибанив землі громади міста, прокручуючи різні сумнівні схеми. Разом з медіамагнатом Володимиром Пащенком вліз у кишеню міста на чималу суму, лукаво реалізовуючи проект запуску евакуатора. А зі своїм товаришем Тарасом Яковлєвим добре нажився на реконструкції вулиці Лесі Українки, розбивши незаконно тендер на декілька частин.

Не оминув увагою горе-політик і створення об'єднаної територіальної громади Луцька з найближчими населеними пунктами. Саме через його безглузді виступи, заяви та погрози на громадських слуханнях Луцьк досі не зміг об'єднатись із сусідами.

Після того, як Сергій Григоренко покинув міську раду, він став експертом-маріонеткою у ГО "Центр розвитку громадського урядування". За гроші спонсорів він виступав з уїдливою, голослівною критикою політичних конкурентів та чинної влади міста. Однак його "фахові" висновки, які поширювались через підконтрольні ЗМІ, викликали у лучан лиш сміх, адже були вкрай абсурдними.

Читайте також: Лучани висміяли горе-експерта за висновок про вкрадені кондукторами 5 млн грн

Зважаючи на діяння та репутацію, призначення Сергія Григоренка очільником волинського осередку "БПП "Солідарність" виглядає як плювок в обличчя громади міста зі сторони кураторів волинського та центрального штабів політсили. Це вкотре доводить недалекоглядність Президента і його колег та демонструє гострий кадровий голод у партії влади.

P. S. В підсумку Сергій Григоренко став заступником обласного осередку БПП "Солідарність", а очолив президентську політсилу на Волині колишній "дорожник" Іван Мирка. 

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter