Голові Гіркополонківської ОТГ Ніні Симонович, яку правоохоронці підозрюють у хабарництві, обрали запобіжний захід. Відповідне рішення ухвалив Волинський апеляційний суд.

Читайте також: У Луцьку п'яний водій на дорогій іномарці пропонував хабар патрульним

Волинський апеляційний суд слухає справу голови Гіркополонківської ОТГ Ніни Симонович, яку підозрюють у отриманні хабаря. 30 липня Луцький міськрайонний суд відмовив слідчому у задоволенні його клопотання, а саме застосувати до підозрюваної запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Відповідно, правоохоронці оскаржують рішення першої інстанції та вважають, що рішення не є обгрунтованим.

Прокурор та слідчий переконанні, що Ніна Симонович зможе переховуватись від органів досудового розслідування та впливати на свідків по справі.

Натомість адвокат жінки каже, що переховуватись її довірительці немає сенсу, так як вона має постійне місце проживання та є головою ОТГ. Також вона не може впливати на свідків по справі.

Заслухавши думки обох сторін колегія суддів Волинського апеляційного суду постановила апеляційну скаргу прокурора задовільнити частково.

Читайте також: ДБР затримало начальника відділу прокуратури Волинської області на хабарі (фото)

Нагадаємо, голову ОТГ Ніну Симонович, яка є представницею партії "БПП "Солідарність", разом з її чоловіком – депутатом сільської ради, який входить до складу земельної комісії, правоохоронці взяли на хабарі ще у липні цього року. 

Більш детальніше у відео-сюжеті ТРК Аверс:

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook