Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно вагітна знаменитість зі своїм нареченим Владом Топаловим відвідали благодійний бал у Москві. Артистка зізналася, що побувала в казці, адже коханий зробив їй несподіваний сюрприз. 

Читайте також: Регіна Тодоренко знялася для обкладинки російського глянцю (фото)

"Сьогодні вперше була на балу в компанії найпрекраснішого принца @vladtopalovofficial ! Він покликав мене на сцену, зізнався в коханні і заспівав для мене пісню. І як після такого не вірити в казки?????! Хочеться, щоб це тривало вічніііість) Ви вже знайшли свого принца?", – поділилася радістю Тодоренко.

Читайте також: Регіна Тодоренко, яка нещодавно вийшла заміж за Влада Топалова, підкреслила свою вагітність

Фолловери не змогли пройти повз: "Які ви круті!!! Бажаю вам нескінченного щастя!!!", "Просто обалденно дивитесь і наряди нереальні в обох", "Ви такі гарні і шалено один одному підходите!!! Любові вам і здоров'я!!", "Він не дуже приємний якийсь з обличчя", "Прекрасна принцеса, прекрасний принц, точно як у казці! Залишилося тільки красивого народити спадкоємця", "Ну дочекайтесь хоча б 20 років разом. Потім будеш говорити яка ти щаслива". 

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter