Партія "Слуга народу" затвердила своїх кандидатів у мери обласних центрів на місцевих виборах 25 жовтня.

Читайте також: Стало відомо, хто балотуватиметься в мери Луцька від партії "За майбутнє"

Про це повідомляє Еспресо.TV.

Кандидатів презентували під час з’їзду партії, який відбувається у Києві.

У Вінниці у мери висунули очільника Вінницької ОДА Сергія Борзова. У Дніпрі кандидатом від партії став головний лікар Дніпропетровської обласної лікарні імені Мечникова Сергій Риженко.

У Житомирі партія висунула ректора "Житомирської політехники" Віктора Євдокимова. У мери Запоріжжя піде депутат міської ради Віталій Тишечко. В Івано-Франківську партія висунула підприємця Олександра Богачова.

У Києві в мери йде народний депутат Ірина Верещук.

У Кропивницькому в мери висувається Ольга Ковальова-Алокілі. У мери Луцька йде очільник міського осередку "Слуги народу" Роман Бондарук. У Львові партія висунула на посаду мера полковника ЗСУ Тараса Кльофа. У Миколаєві кандидаткою стала громадська активістка Тетяна Домбровська.

Читайте також: "Вони мікроби": Зеленський різко висловився про скандальних "слуг народу"

В Одесі кандидатом у мери став гуморист Олег Філімонов. У Полтаві на посаду мера висувається бізнесмен Сергій Іващенко. У Рівному кандидатом став керівник Рівненської ОДА Віталій Коваль.

У Сумах кандидатом у мери стала народний депутат Тетяна Рябуха. У Тернополі висувається актор "Ліги сміху" Віктор Гевко. В Ужгороді кандидатом став депутат міської ради Віктор Щадей.

У Харкові партія висуває на мера керівника ОДА Олексія Кучера. У Херсоні висувається ректор аграрного університету Юрій Кирилов. У Хмельницькому балотуватиметься депутатка обласної ради Інна Ящук.

У Черкасах партія висуває підприємця Віталія Ільченка. У Чернівцях кандидатом став керівник осередку "слуг народу" Віталій Другановський. У Чернігові партія висуває підприємця Юрія Тарасовця.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook