22 квітня відбувся півфінал шоу "Голос країни 8". У цьому прямому ефірі підопічні зіркових тренерів боролися за вихід у фінал проекту. Із восьми півфіналістів, до суперфіналу потрапило лише 4 учасники, інформує "Радіо Максимум".

Читайте також: У Росії в фіналі "Голос:Діти" виконали українську народну пісню (Відео)

Так, на сцені Голосу виступили:

1. Команда Джамали – Анна Трінчер, Христина Храмова;

2. Команда Потапа – Србуі Сргсян, Микита Трондін;

3. Команда Сергія Бабкіна – Олена Луценко, Дмитро Самко;

4. Команда Тіни Кароль – Михайло Сосунов, Андрій Рибарчук.

Упродовж випуску глядачі віддавали голоси за своїх улюбленців, а зіркові тренери – за своїх. За результатами голосування половина учасників покинула проект Голос країни 8.

Тіна Кароль поділила свої голоси між учасниками таким чином: Михайлу Сосунову вона віддала 51%, а Андрій Рибарчук отримав 49%. Натомість глядачі вибрали очевидного фаворита: 77% своїх голосів вони віддали Рибарчуку, який і став першим суперфіналістом шоу.

Христині Джамала віддала свої 60%, а от Анні Трінчер залишилося 40%. Однак глядачі вирішили по-іншому: 74% з них проголосували за зірку "Школи", відтак вона стала другою суперфіналісткою.

Читайте також: Джамала показала перше фото малюка

Потап віддав 60% Србуі Саргсян, 40% – Микиті Трондіну. Глядачі також підтримали Србуі – у неї 69%, тож вона пройшла у фінал.

Бабкін віддав 57% Олені, а 43% – Дмитру. Глядачі проголосували так само: Олена отримала 58%, а Дмитро – 42%. З невеликим відривом у фінал пробилася саме Олена Луценко.

Фінал Голосу країни 8 відбудеться у неділю, 29 квітня.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter