Лучанка розповіла про "сітку" підкупу виборців і про те, хто, як і коли купує голоси для Петра Порошенка. В приватній розмові жінка зізнається, що участь в "сітці" бере вся родина, також говорить про оплату роботи – 2 тисячі гривень.

Читайте також: На Волині голова райради оголосив Порошенку ультиматум через очільницю РДА

Про це йдеться у сюжеті ТРК Аверс.

Перше опитування громадян, яке відбулось за декілька місяців до першого туру виборів, дозволило штабу БПП "Солідарність" виявити лояльних виборців, яких залучають до роботи за принципом піраміди. За грошову винагороду вони мають привести сусідів, аби ті підтримали потрібного кандидата. Явку контролюють по списку, що підтверджують самі учасники сітки.

Жінка, яка проводила так зване "соціологічне опитування", демонструє анкети респондентів, а також розповідає і про інших учасників сітки, які працювали на сусідніх вулицях.

Також підтверджує той факт, що отримала за свою "волонтерську" роботу 2 тисячі гривень. І тут же додає, що правоохоронцям, у випадку їх візиту, вона про це не розповість.

Читайте також: "100 грам": по якій ціні на Волині купують голоси за Порошенка

Більш детальніше у відео-сюжеті:

Нагадаємо, вчителька з Камінь-Каширського району потрапила до лікарні з політичним інсультом. У соціальних мережах з'явився допис про те, чому Камінь-Каширський район враз загорівся великою любов’ю до одного з кандидатів на пост Президента України. У дописі згадувалися чиновники облдержадміністрації, освітяни та навіть лісівники – їх пов'язують з сіткою підкупу виборців, що розвиває штаб БПП. Найбільший акцент на інтелігенцїі, а саме на педагогах, які приймають активну участь у передвиборчій кампанії. 

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook