Ілля Ківа знову потрапив у скандал через своє бажання прокоментувати серйозні теми − цього разу одіозний політик відзначився дивною реакцією на ситуацію з коронавірусом.

Читайте також:Святкування з окупантами: скандальний нардеп відзначить День перемоги на параді у Москві (відео)

Народний дептутат від "Опозиційної платформи − За життя" похвалив Сталіна і опублікував цитату диктатора, в якій згадувалися мори та епідемії.

На думку нардепа, який зібрався їхати в Москву на 9 травня, щоб постояти біля президента РФ Володимира Путіна, генсек КПРС Йосип Сталін в нинішніх умовах дуже б став у нагоді на кріслі керівника України.

"Як нам сьогодні не вистачає такої особистості, щоб навести порядок в нашій країні!" − написав Ківа у своєму Facebook 20 березня.

Також він опублікував фото з портретом "вождя народів" та його цитатою від 1947 року з нарису "Чи обмежаться капіталісти скинутими бомбами".

Читайте також: "Собаці – собача смерть": депутат−мастурбатор нахабно прокоментував відставку Рябошапки (відео)

Ківа вляпався у скандал через коронавірус і розлютив українців

На фейсбушну витівку депутата жваво відреагували його підписники, і думки у юзерів неоднозначні − у Ківи знайшлися кілька однодумців, але більшість просто "рознесли" скандального політика і вказали на абсурдність його заяви.

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook