Бізнесмен Ігор Коломойський має намір судитися з ексголовою Національного банку України Валерією Гонтаревою, яка звинуватила його в підпалі її будинку. Про це він заявив LB.ua, коментуючи інтерв'ю Гонтаревої, що вийшло напередодні на сторінках нашого видання, в якому вона звинуватила його в цькуванні.

Читайте також: Стриптиз, "наркотики" та ріки алкоголю: журналіст показав скандальні кадри із "гарячої" вечірки дня народження сина Гонтарєвої (фото)

"Я зараз консультуюся з юристами, ми на стадії передсудової підготовки", – сказав Коломойський.

Він уточнив, що йдеться про захист честі та гідності в українських судах.

"Звичайно, вона ж громадянка України, чого я за нею в інших судах (лондонському, – ред.) бігати буду", – додав бізнесмен.

Нагадаємо, вночі 17 вересня під Києвом дотла вигорів будинок Гонтаревої.

У поліції розглядають підпал як одну з версій.

Своєю чергою, Ігор Коломойський підпал будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтаревої прокоментував так: "Тепер, скоріше за все, її не видадуть. Тож думайте самі".

Нагадаємо, ексголова Національного банку України Валерія Гонтарева з жовтня 2018 року живе у столиці Великої Британії Лондоні, де вона працює в Інституті міжнародних відносин Лондонської школи економіки. За словами Гонтаревої, вона разом з сином орендувала у Лондоні "маленьку двокімнатну квартиру".

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook