Новорічні прикраси й ялинкові іграшки найвигідніше можна придбати 2-3 дні до Нового року, а подарунками для близьких можна запасатися вже цього місяця, оскільки деякі магазини пропонують до 50% знижки.

Читайте також: Як не стати жертвою фальшивомонетників: поради НБУ

Таку думку висловив голова Української асоціації постачальників торгових мереж Олексій Дорошенко, пише УНН.

"Прикраси вже продаються усюди, але ціна наразі на них є найбільшою – їх вартість знизиться вже за два-три дні до Нового року, і іграшки, які коштували по 50 гривень за штуку, можна буде придбати вже вдвічі дешевше", – зазначив економіст.

За його словами, ті, хто не поспішає прикрашати новорічну ялинку у себе вдома і готовий відкласти процес декорування оселі ближче до свята, може суттєво зекономити. В переддень Нового року вартість прикрас може бути знижена навіть на 70% від нинішнього рівня цін.

При цьому він додав, що купувати подарунки зі знижками можна уже з початку місяця – оскільки деякі товари вже продаються за 50% від початкової вартості. Але, щоб не стати жертвою маркетингового ходу, слід дізнатися про реальну ціну товару, оскільки дуже часто "знижка" виникає лише внаслідок підвищення початкової ціни товару.

Читайте також: Супрун порадила, як уникнути застуди взимку

"Купувати, звертаючи увагу на знижку, не варто – слід порівнювати ціну на цей товар в різних магазинах або зі схожими між собою товарами", – додав експерт.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter