Про встановлення карантинних постів на території області повідомили ще 25 березня. Відтак їх почали оперативно облаштовувати: встановили бетонні блоки, а на деяких локаціях є і намети.

Читайте також: У Луцьку та на Волині встановлять блокпости: адреси

Більше 25 – саме стільки планували встановити на Волині. 9 з них – встановили на усіх в'їздах та виїздах з Луцька. Загалом на усіх блокпостах працюватиме 6 спецпрацівників: 2 нацгвардійці, 2 поліцейських – 1 представник Національної поліції області, інший патрульної, 1 рятувальник та 1 медик. Усім вимірюватимуть температуру, проводитимуть роз'яснення та перевірятимуть, як люди дотримуються карантину. 

Однак, станом на 28 березня жоден із постів не працював – жоден автомобіль не зупиняли та нікого не перевіряли, проте працівники правоохоронних органів уже стояли на місці. 

Відтак, як повідомили у пресслужбі патрульної поліції Волині, для того, аби розпочати роботу карантинні пункти потрібно облаштувати належним чином. Зокрема, потрібна схема організації дорожнього руху та мають бути встановлені відповідні дорожні знаки. Тому, коли блокпости на Волині працюватимуть належним чином, досі невідомо.

Читайте також: Надзвичайна ситуація на Волині: у Луцьку встановлять блокпости

Детальніше дивіться у сюжеті ТРК "Аверс":

Читайте головні новини Волині та України також на нашій сторінці у Facebook