У Волинській обласній державній адміністрації з'явився новий керуючий справами. Ним став Богдан Гончарук. Посаду керівника апарату ОДА він займає з 12 червня. До цього він певний час був радником губернатора Олександра Савченка.

Читайте також: Чому "кишенькові" експерти проти КП "Луцькі ринки" та що вони з цього мають

Свого часу Богдан Гончарук впродовж кількох років був помічником покійного Луцького міського голови Миколи Романюка, працював у міській раді та обласній державній адміністрації. 

Запам`ятатись якось позитивною для громади міста та області роботою Богдану Гончаруку не вдалося. Найбільше він запам'ятався скандалом із непублічним кураторством руху Віктора Медведчука "Український вибір", який носив явний антиукраїнський характер.

Читайте також: Волинський бізнесмен висмоктує гроші у олігарха через громадську організацію

Свого часу депутат Луцькради Павло Данильчук попросив Богдана Гончарука надати пояснення з приводу його зв'язків з сеператистською ГО "Український вибір". На що він віднікувався, що з банером організації і його офіційними керівниками сфотографували випадково.

Богдан Гончарук (зліва) та Назар Романюк (в центрі) на сепаратистській акції в Луцьку

Втім тоді радник відверто лукавив, адже Гончарук часто був присутній на усіх масових заходах "Українського вибору" разом з ще одним одіозним політичним діячем Назаром Романюком. Останній, до речі, також встиг побути на посаді радника мера Луцька Миколи Романюка.

Читайте також: Невдаха-експерт від "Континіуму" хоче очолити Луцьку райдержадміністрацію

На протязі усього 2017 року Богдан Гончарук був одним з керівників групи по відкликанню "неугодних" депутатів Луцької міської ради та з кишеньковими експертами "ЦРУшниками" Сергієм Григоренком, Юрієм Моклицею та Тарасом Яковлєвим відстоювали інтереси "Континіуму", дискредитуючи досягнення та роботу чинної влади.

Віталій Іщук

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter