Довгоочікуванна осіння презентація новітніх розробок компанії Apple в середу розпочалась із презентації нового покоління розумних годинників Apple Watch Series 4.

Читайте також: iPhone можуть заборонити продавати в США

Про це пише УНН.

Нова модель Apple Watch була перероблена та переоснащена, щоб допомогти користувачам залишатися на зв’язку, бути більш активними та слідкувати за власним здоров’ям завдяки запровадженню нових функцій.

Залишаючи знаковий дизайн незмінним, Apple вдосконалив четверте покоління "розумних годинників" поєднанням нових апаратних та програмних аксесуарів в унікальну форму.

Дисплей нової моделі став більшим на понад 30 відсотків, а новий інтерфейс надає більше інформації з більш обширною деталізацією.

З’явився оновлений циферблат, заснований на додатку "дихання".

Apple Watch Series 4 з системою watchOS 5 забезпечує передові функції активності та коммунікації, а також надає революційні можливості в області охорони здоров’я, включаючи новий акселерометр і гіроскоп, які здатні виявляти жорсткі падіння – відтепер годинник може визначати, що власник впав або посковзнувся. Якщо власник не реагуєте на повідомлення про це, Apple Watch подзвонить в службу порятунку або відправить повідомлення.

Також датчик електричного пульсу, який може робити електрокардіограму (ЕКГ) з використанням нового додатку ECG app 1, який отримав класифікацію De Novo від FDA.

Почаинаючи від п’ятниці, 14 вересня, Apple Watch Series 4 (GPS) буде доступним для замовлення у 26 країнах і територіях, а Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) буде доступним для замовлення в 16 країнах та територіях. Обидві моделі будуть доступні в магазинах, починаючи з п’ятниці, 21 вересня.

Читайте також: "Apple" запатентувала ноутбук майбутнього

Вартість Apple Watch Series 4 (GPS) починається від 399 дол. (на території США), а Apple Watch Series 4 (GPS + Cellular) починається від 499 дол., обидві моделі включають оновлений дизайн та нові функції.

Модель буде представлена в кольорах: золотий, срібний, сірий і золотий сталевий.

Читайте головні новини Волині та України також на наших сторінках у Facebook та Twitter